سیمیت نمکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : ‏‎
‎ 
‏ کره ……………………………..‏ ‎ ۱۰۰‎گرم ‏‎ 
‏ بکینگ پودر ……………………..‏ ‎ ۱۰‎گرم ‏‎ 
نمک …………………………….. یک قاشق چایخوری ‏‎ 
سرکه …………………………..‏ ‎ ۲‎قاشق چایخوری‎ 
روغن زیتون …………………….. یک فنجان کوچک
‏‎ 
سفیده تخم مرغ ……………….‏ ‎ ۱‎عدد  ‏‎ 
کنجد و آرد ……………….. به مقدار لازم ‏‎ ‏
‎ 
طرز تهیه :‏
‎ 
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید‎. 
کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه، بکینگ پودر، نمک، سرکه و روغن زیتون را ‏با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید‎.  
مقداری از خمیر را بردارید و به شکل حلقه درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده ‏اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید‎.  

سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سرکه برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *