سبز و قرمز را با هم بخورید!

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوردن همزمان گوجه فرنگی و بروکلی در یک وعده غذایی،به پیشگیری از سرطان پروستات در مردان کمک می کند.

مطالعات جدید حاکی از آن است که وقتی این دو ماده غذایی با هم خورده شوند،خاصیت ضد سرطانی آنها بیشتر شده و اثر بیشتری در متوقف کردن رشد تومور نسبت به زمانی که جدا جدا خورده شوند خواهند داشت.سرطان پروستات یکی از رایج ترین انواع سرطان در بین مردان است و یک مورد از هر ۴ مورد سرطان را در انگلیس شامل می شود.

هر سال حدود ۳۲۰۰۰ مورد از ابتلا به این بیماری در مردان شناسایی می شود که بیشتر از ۱۰۰۰۰ مورد آن به مرگ منجر می شود.
دانشمندان دانشگاه لینوس،معتقدند که ترکیبات مختلف موجود در سبزیجات وقتی با هم خورده شوند به سلولهای سرطانی از راههای گوناگونی حمله می کنند،از اینرو در مهار سرطان کارآمدتر خواهند بود.آنها همچنین توصیه می کنند که مردان به شکل منظم سه برش بروکلی خام و دو تا سه عدد گوجه فرنگی باید مصرف کنند تا اثرات ضد سرطانی آنها آشکار شود.

دکتر جان اردمان – متخصص تغذیه – می گوید: “مردان باید ۳ تا ۵ وعده از سبزیجات در هفته مصرف کنند چرا که مطالعات نشان داده است مردانی که به شکل منظم از گوجه فرنگی تازه در برنامه غذایی خود استفاده می کنند تا ۴۰ درصد ریسک ابتلا به سرطان پروستات درآنها کاهش میابد.از سوی دیگر ترکیبات سولفوره ای در بروکلی شناخته شده است که طی مکانیسم های بیوشیمیایی از رشد سرطان جلوگیری می کند.ترکیبات موجود در این دو ماده غذایی کاملا متفاوت است و افراد مجبور نیستند که آنها را با هم بخورند،اما این مواد اثر تکمیل کنندگی بر هم داشته و در صورت مصرف توام کارآمدتر خواهند بود.”

در مطالعه ای که در ژورنال پزشکی آمریکا به چاپ رسیده است،محققان از رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر گوجه فرنگی و درصد۱۰پودر بروکلی به طور همزمان برای تغذیه موشهای آزمایشگاهی که سرطان پروستات داشتند استفاده کردند،در این آزمایش به موشهای دیگر هم از همان مواد و به همان میزان اما به شکل جداگانه داده شد،بعد از۲۲ هفته و پس از بررسی نتایج دریافتند که موشهایی که این مواد غذایی را به شکل همزمان دریافت کرده بودند؛ تومورها کوچکتر بود.

پزوفسور اردموند می گوید: گوجه فرنگی های پخته از انواع خام مؤثرتر است اما همچنان پیروی از یک رژیم غذایی حاوی میوه ها و سبزی های مختلف بهترین روش مبارزه با سرطان به شمار می آید چرا که مواد مفید موجود در آنها از روش های مختلفی با سرطان مقابله میکنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *