رژیم غذایی گروه خون A، قبل، دوران حاملگی و بعد از آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

در زیر لیستی از غذا های مجاز و غیر مجاز دوران بارداری و قبل و بعد از آن آمده است. توجه داشته باشید، غذا هایی که ستاره دار هستند، غذاهای آفتاب پرست بوده و مصرف آنها در دوران حاملگی مجاز نمی باشد.
گوشت دام و طیور

بسیار سودمند

ندارد

بی اثر

مرغ ، مرغ شاخدار ، باقرقره ، شتر مرغ ، جوجه ، بوقلمون

مضر

تمامی گوشتهای فراوری شده ( سوسیس و کالباس ) ، گوشت گوساله ، گوشت گاو ، جگر ، گوشت گوسفند ، کبک ، گوشت بوفالو ، گوشت اردک ، گوشت غاز ، گوشت گوزن و آهو ، گوشت اسب ، قرقاول ، گوشت بره، گوشت بلدرچین ، دل

غذاهای دریایی

بسیار سودمند

ماهی کپور ، ماهی کاد ، شیر ماهی ، ماهی سوف نقره ای ، ماهی پولاک ، ماهی سرخو ، ماهی سالمون ،* ماهی ساردین ، ماهی قزال آلا ، ماهی سوف زرد ، قزل آلای رنگین کمان ، ماهی سفید

بی اثر

ماهی آبالون ، ماهی خاردار ، ماهی روغنی ، ماهی ماهی ، شاه ماهی ، ماهی پومپانو ، ماهی سوف اقیانوس ، طوطی ماهی ، قزل آلا ، ماهی سوف سفید ، ماهی خاویار ، اردک ماهی ، تیلاپیلا ، ماهی تن  ، خورشید ماهی ، اره ماهی

مضر

ماهی آنچوی ، کوتر ماهیان ، کیلکا دودی ، ماهی آبی ، گربه ماهی ، خاویار ، ماهی مرکب ، مارماهی ، میگو ، ماهی هالیپوت ، کیلکا تازه ، ماهی هامور ، لابستر ، ماهی آزاد دودی ، خرچنگ ، حلوا ماهی ، صبور ماهی

تخم مرغ و لبنیات

بسیار سودمند

ندارد

بی اثر

تخم مرغ ، تخم اردک ، تخم غاز و بلدرچین ، پنیر ریکوتا ، خامه ترش ، ماست ، شیر بز ، کفیر ، پنیر پیتزا ، پنیر فتا ، روغن تهیه شده از کره ، پنیر بز

مضر

پنیر آمریکایی ، پنیر آبی ، شیر ، پنیر پارمیزان ، بستنی ، کره ، سر شیر ، پنیر پرولون ، پنیر چدار ، پنیر سوئیسی ، کشک ، پنیر رشتهای ، پنیر خامه ای ، پنیر گودا

روغن ها و چربی ها

بسیار سودمند

روغن زیتون ، روغن بذر کتان  ( بزرک ) ، روغن گردو

بی اثر

روغن بادام ، روغن کنجد ، روغن گل گاو زبان ، روغن کانولا ، روغن کبد ماهی کاد ، روغن گل پامچال ، روغن گل رنگ ، روغن سویا ، روغن آفتابگردان ، روغن جوانه گندم

مضر

روغن کرچک ، روغن نارگیل ، روغن ذرت ، روغن پنبه دانه، روغن بادام زمینی

آجیل ها و دانه های  مغزدار

بسیار سودمند

دانه بزرک ، تخمه کدو حلوایی ، گردو ، بادام زمینی ، کره بادام زمینی

بی اثر

بادام ، کره بادام ، پنیر بادام  ، شیر بادام ، فندق ، ماکدامیا ، گردو آمریکایی ، کره آفتابگردان ، تخمه آفتابگردان ، گل رنگ ، کره کنجد ، دانه کنجد ، دانه خشخاش

مضر

بادام هندی ، پسته

حبوبات و لوبیا ها

بسیار سودمند

لوبیا چشم بلبلی ، لوبیا سویا ، لوبیا سیاه ، باقلا زرد ، لوبیا سبز ، عدس ، لوبیا چیتی ، پنیر سویا ، شیر سویا ، تمپه ، توفو

بی اثر

باقلا سبز، لوبیا سفید ، نخود فرنگی ، ماش

مضر

لوبیا قرمز ، لوبیا لیما ، نخود ، تمبر هندی

غلات ، نان ها و پاستا

بسیار سودمند

نان های بدون گلوتن ، گل تاج خروس ، پاستا کنگر فرنگی ، گندم سیاه ، نان جو دو سر ، آرد جو دو سر ، سبوس برنج ، کیک برنج ، آرد برنج ، شیره برنج ، برنجک ، آرد چاودار

بی اثر

جو ، ذرت بو داده ، پرک ذرت ، آرد ذرت ، مافین ذرت ، آرد گلوتن ، سبوس جو دو سر ، بلغور جو دو سر ، کینوا ، نان چاودار ، ارزن ، گندم تصفیه شده ، گندم ( محصولات آرد گلوتن ) ، گندم (سمولینا) ، گندم ( محصولات آرد سفید ) ، نان گندم

مضر

سبوس گندم ، جوانه گندم

سبزیجات

بسیار سودمند

یونجه ، آلوورا  ، کنگر فرنگی ، برگ چغندر ، بروکلی ، هویج/ آب هویج ، کرفس/ آب کرفس ، کاسنی ، کدو حلوایی ، سیر ، ترب کوهی ، قارچ میتاکی ، کلم قمری ، تره فرنگی ، کاهو ( رومین ) ، قارچ گرد سفید معمولی ، بامیه ، پیاز ( سبز ، قرمز ، زرد ) ، جعفری ، زردک، شلغم ، اسفناج

بی اثر

منداب ، مارچوبه ، زیتون سبز ، ساقه بامبو ، چغندر ، آب کلم پیچ ، قارچ آبالون ، برگ خردل ، آواکادو ، نخود فرنگی ، انواع شور ، کاسنی دشتی ، زیره سیاه ، گل کلم ، گشنیز ، ذرت ، خیار ، ترب سفید ، کدو مسما ، انواع لوبیا سبز ، کاهو ، جوانه ماش ، تربچه ، برگ تربچه ، پیازچه ،جلبک دریایی ، موسیر ، نخود ، رازیانه ، سرخس ، شاهی  آبی

مضر

کلم ( قرمز ، سفید ، چینی ) ، بادمجان ، سرو کوهی ، قارچ شیتاکی ، زیتون ( سیاه ) ، انواع فلفل ،  انواع سیب زمینی ، ریواس ، انواع ترشی ، سیب زمینی شیرین ، سیب زمینی هندی

میوه ها

بسیار سودمند

زردآلو ، شاه توت ، لیموترش ، آناناس ، انجیر ( خشک  و تازه ) ، گریپ فروت ، زغال اخته ، انواع گیلاس ، انواع آلو ، آلو بخار

بی اثر

سیب و سرکه سیب ، گلابی آسیایی ، طالبی ، آب کرنبری ، انار ، خرما ، انواع انگور ، گواوا ، کیوی ، خربزه ، شلیل ، هلو ، توت فرنگی، خرمالو ، هندوانه، به ، کشمش ، تمشک ، میوه ستاره ای

مضر

موز ، نارگیل ، دستنبو ، انبه ، پرتقال ، پاپایا ، موز سبز ، نارنگی

ادویه جات

بسیار سودمند

مالت جو ، شنبلیله ،  سیر ، زنجبیل ، ترب کوهی ، جعفری ، سس سویا ، زردچوبه

بی اثر

آگار ، هل ، عصاره بادام ، ریحان ، زیره سیاه ، رازیانه ، خرنوب ، پیاز کوهی ، برگ بو ، ترنج ، شیره برنج قهوه ای ، نشاسته ذرت ، شیره ذرت ، فلفل قرمز شیرین، زیره سبز ، شیره برنج ، دکستروز ، شوید ، فروکتوز ، گوارانا ، عسل ، ریشه شیرین بیان ، گل جوز ، شربت افرا ، مرزنجوش ، انواع نعناع ، خردل خشک ، جوز ، شکلات ، دارچین ، میخک ، گشنیز ، پونه کوهی ، نعناع فلفلی ، کاری ، مخمر ، رزماری ، زعفران ، مریم گلی ، مرزه ، نمک دریایی ، وانیل ، استویا ، شکر ( قهوه ای ، سفید ) ، تمبر هندی ، آویشن ، ترخون

مضر

آسپارتام ، کاراگینان ، پودر فلفل قرمز ، ژلاتین ، MSG ، انواع فلفل ، انواع سرکه ، صمغ گوار

چاشنی ها

بسیار سودمند

سس خردل ( بدون گندم ، سرکه )

بی اثر

مربا ( از میوه های مجاز ) ، ژله ( از میوه های مجاز ) ، چاشنی ها و ادویه های مخصوص سالاد ( کم چرب و از عناصر مجاز )

مضر

کچاپ ، مایونز ، انواع ترشی ، انواع سبزیجات و میوه

چای های گیاهی

بسیار سودمند

آلوورا ، یونجه ، بابا آدم ، بابونه ، قاصدک ، سر خار گل ، شنبلیله ، جنتیانا ، زنجبیل ، جینسینگ ، زالزالک ، ریحان ، خار مقدس ، جعفری ، رز هیپ ، جینکو ، نارون لغزنده ، سنبل الطیب

بی اثر

ریشه شیرین بیان ، رازک ، برگ تمشک ، مریم گلی ، سنا ، برگ توت فرنگی ، گیاه کیسه کشیش (Shepherd purse ) ، بو مادران ، زیرفون ، توت سفید ، نعناع فلفلی، نعناع ، عرقچین، آویشن

مضر

بلوط ، ریواس ، شبدر قرمز ، کاکل ذرت

سایر نوشیدنی ها

بسیار سودمند

قهوه بدون کافئین ، قهوه با کافئین ، چای سبز

بی اثر

ندارد

مضر

انواع سودا، چای سیاه ( با کافئین ، بدون کافئین )

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *