درمان خانگی آلرژی های غذایی در کودک گروه خونی B

مطلب را به اشتراک بگذارید

کودکان دارنده گروه خون B نسبت به غذاهایی که حاوی لکتین های مضر و واکنش دهنده هستند بسیار حساس می باشند. در زمان شیردهی  غذاهایی را که مصرف می کنید می تواند باعث ایجاد آلرژی در کودک شود، این واکنش های آلرژی  زا می توانند خود را به صورت لکه های پوستی، دل پیچه، حالت تهوع، استفراغ و اسهال نشان دهند. از دیگر علایم رایج می توان کهیر، خس خس سینه، عطسه، آبریزش بینی، گریه کردن غیر عادی و تنگی تنفس را نیز نام برد. 
در مواردی نادر کودک می تواند دچار علایمی خطرناک همچون شوک آنافلاکسی شود. علایم و واکنش های شدید به هر نوع آلرژنی نیاز به کمک های پزشکی و اورژانسی دارد.
غذاهای مصرف شده توسط مادر که می تواند باعث ایجاد آلرژی در نوزادان دارنده گروه خون B شود شامل گندم، ذرت، صدف، سخت پوستان دریایی مانند (میگو، لابستر، خرچنگ)، بادام زمینی، گندم سیاه و مرغ می باشند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *