خواص گلابی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص گلابی

• گلابی میوه ای سرشار از ویتامین C، مس و فیبرهای غذایی است.
• این میوه مقدار زیادی فیبر دارد و فاقد چربی و کلسترول است.
• منبع طبیعی انرژی است که سرشار از فروکتوز و گلوکز است.
• برای سلامت کولون بسیار مفید است.
• ماده مغذی آنتی اکسیدان موجود در آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
• اثر ضدالتهابی دارد و دردهای التهابی را تسکین می دهد.
• ویتامین C و مس موجود در آن به عنوان آنتی اکسیدان مفید عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند.
• حاوی آنتی اکسیدان است و مانع از بالا رفتن فشار خون و سکته می شود.
• نوشیدن آب آن صبح و شب، باعث کم شدن حرارت بدن می شود و از گلودرد نیز پیش گیری می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *