خواص دارویی گیاه گون

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص دارویی گیاه گون

 گیاه گون در طب سنتی چینی در طول قرن ها استفاده شده است. ویژگی فوق العاده گیاه گون این است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. اما برای درمان سایر مشکلات نیز از آن استفاده شده است. از قبیل بیماری های قلبی. با توجه به اینکه این گیاه خواص دارویی فوق العاده ای دارد آیا در کنار این خواص فوق العاده می تواند عوارض جانبی دیگری داشته باشد؟

گون چیست؟

گون گیاه بنشنی است  است برای سلامت قلب و ایمنی بدن بسیار مفید می باشد. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که باعث مهار رادیکال های آزاد در بدن می شود. در بدن رادیکال های آزاد باعث آسیب رسانی به سلول ها می شوند و ارتباط شدیدی با پیر شدن و مشکلات که در دوران پیری گریبان گیر انسان می شود دارد.

از گون چه استفاده هایی می شود؟

گون یک نوع مکمل رژیمی می باشد که برای مشکلات سلامتی مختلف استفاده می شود. برای مثال برای درمان سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و همچنین جلوگیری از دیابت بسیار پیشنهاد می شود که از آن استفاده کنید.

تحقیقات نشان داده که گون می تواند ریه ها، کبد، دستگاه مجاری ادراری و همچنین طحال را ضد عفونی کند. بسیاری از پزشکان قلبی آنرا به بیماران خود توصیه می کنند. به دلیل خواصی که دارد باعث آرام ساختن اعصاب شده و همچنین قند خون و فشار خون را پایین می آورد.

آیا ریشه گون دارای خواص سودمندی برای قلب است؟

گون به دلیل تاثیرات بسیار مثبتی که بر روی سیستم ایمنی بدن می گذارد معروف است. اما تحقیقات بیشتری لازم است که در باره فواید آن بر روی قلب اطمینان حاصل کرد.

ریشه گون همچنین بر روی افرادی که دارای سرطان سینه و سرطان ریه بودند امتحان شد. برخی آنرا موثر دانسته اند. اما باید تحقیقات بیشتری بر روی آن انجام بگیرد.

عوارض جانبی گیاه گون اگر به مقدار زیاد مصرف شود : 

گون عوارض جانبی خیلی کمی دارد اما در مصرف آن باید چند نکته را مورد توجه قرار داد : 

مصرف بیش از حد آن باعث آسیب رساندن به سیستم ایمنی بدن می شود.
زنان باردار به هیچ عنوان نباید از گون استفاده کنند.
افرادی که دارای بیماری لوپوس و یا سایر بیماری خود ایمنی هستند نباید از گون استفاده کنند.

توجه داشته باشید که همیشه قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایید.

*توجه داشته باشید که عسل گون هیچ کدام از عوارض بالا را ندارد زیرا توسط زنبور عسل فقط شهد آن برداشت شده است و طی تحولاتی که در بدن زنبور عسل به وجود می آید عوارضی که مصرف گیاه خالص می تواند داشته باشد را عسل گون نخواهد داشت.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *