خواص دارویی شلغم

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص دارویی شلغم

شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم است.خواص شلغم آنقدر زیاد است که می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند که این گیاه چقدر فایده دارد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میکاشتند و هر روزه از آن استفاده می کردند
۱) شلغم مقوی است .
۲) اشتها آور است .
۳) ضعف جنسی را درمان کرده و اسپرم را زیاد می کند .
۴) سرفه را تسکین می دهد .
۵) ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است .
۶) آب شلغم قند خون را پائین می آورد .
۷) تخم شلغم را اگر سرخ کرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است.
۸) اگر گلو درد دارید آ ب پخته شلغم را قرقره کنید .
۹)خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است .
۱۰)آنهایی که حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است که شلغم حافظه را تقویت می کند.
۱۱) شب کوری را درمان می کند.
۱۲) شلغم بعلت داشتن ویتامین ۱ B علاج کم خونی است .
۱۳) شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار وشیرده حتما باید از آن استفاده کنند .
۱۴) زن حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد  داشت .
۱۵) آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح می کند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داشتن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند .
۱۶) شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می کند .
۱۷) شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است .
۱۸) شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است .
و بالاخره سعی کنید که در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلاً چند بار در هفته شلغم بخورید. شلغم بدن را تمیز کرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد . البته آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی که معده شما را ناراحت نکند.
مصرف شلغم برای گروه های خونی O و A سودمند و برای گروه های خونی B وAB مجاز می باشد.
مضرات :
مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *