تاکوی استیک تند و تیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان پیتای نرم ……………………………‏ ۱۲ عدد
پودر چیلی ………………………………‏ ۲ قاشق ‏چایخوری
گوشت استیکی ……………………….‏ ۱۲۰۰ گرم
آب لیمو‌ترش تازه ……………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
پنیر دلخواه برای سرو …………………. به مقدار دلخواه
گوجه‌فرنگی خرد شده برای ‏سرو ……. به مقدار دلخواه
‏سالسای گوجه‌فرنگی‎ ‎برای سرو
‏ طرز تهیه :‏
‏گوشت استیکی را به برش‌های باریک و دراز خرد می‌کنیم. پودر چیلی را روی گوشت‌های خرد شده می‌ریزیم و ‏آنها را به مدت ‏‏۳۰ دقیقه و یا یک شب تا صبح، داخل یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.‏
‏روی استیک‌ها نمک و فلفل می‌ریزیم. یک تابۀ متوسط را روی حرارت نسبتاً زیاد می‌گذاریم و آن را کمی چرب ‏می کنیم. روی ‏استیک‌ها آب لیمو‌ترش می‌ریزیم و سپس آنها را داخل تابه می‌اندازیم و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه ‏می‌پزیم. زمان پخت آنها بستگی به ‏سلیقۀ افراد دارد که کم پز، نیم پز یا کاملاً پخته باشد.‏
‏استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و آنها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا آب آن ته نشین شود.‏

‏نان‌های پیتا را باز می‌کنیم و داخل هر یک از آنها، مقداری از گوشت‌های کباب شده را می‌‏‎گذاریم و آن را می‌بندیم و ‏باسالسای ‏گوجه‌فرنگی یا گوجۀ خرد شده و پنیر سرو می‌کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف لیمو ترش تازه برای تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *