بادمجان شکم پر ایتالیایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
بادمجان متوسط ……………………………‏ ۲ عدد
سیر ‏……………………………………… ‏۲ حبه بزرگ
گوجه‌فرنگی بزرگ ………………………. ‏۲ عدد
جعفری تازه ‏ساتوری‌شده ………………..‏ ¼ پیمانه
روغن زیتون ……………………………….. ‏۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………………… به میزان لازم  ‏
خرده نان …………………………………. ‏¾ پیمانه
پنیر پارمزان ……………………………….‏ ½ پیمانه
آویشن خشک …………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه :‏
‎فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود‎.‎
‎بادمجان‌ها را می‌شوییم و آنها را از طول نصف می‌کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان ۶ برش ایجاد ‏می‌کنیم‎.‎
‎گوجه‌فرنگی را به صورت لایه‌های نازک خرد می‌کنیم‎.‎
‎درون برشها را با برش‌های گوجه‌فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده‌شده و جعفری پر می‌کنیم‎. ‎
‎بادمجان‌های پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و روی آنها روغن زیتون می‌ریزیم. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه ‏داخل فر داغ ‏می‌گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان‌ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن ‏فرو رود‎.‎

‎در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی ‏نمک و فلفل ‏می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آنها را روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و باز آنها را داخل فر ‏می‌گذاریم تا لایه رویی آنها ‏کمی قهوه‌ای شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و داغ، سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *