مواد لازم :
بادمجان متوسط …………………………… ۲ عدد
سیر ……………………………………… ۲ حبه بزرگ
گوجهفرنگی بزرگ ………………………. ۲ عدد
جعفری تازه ساتوریشده ……………….. ¼ پیمانه
روغن زیتون ……………………………….. ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………………… به میزان لازم
خرده نان …………………………………. ¾ پیمانه
پنیر پارمزان ………………………………. ½ پیمانه
آویشن خشک ………………………….. ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
بادمجانها را میشوییم و آنها را از طول نصف میکنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان ۶ برش ایجاد میکنیم.
گوجهفرنگی را به صورت لایههای نازک خرد میکنیم.
درون برشها را با برشهای گوجهفرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رندهشده و جعفری پر میکنیم.
بادمجانهای پر شده را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم و روی آنها روغن زیتون میریزیم. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجانها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.
در یک کاسه متوسط، خردههای نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. سپس آنها را روی بادنجانها میریزیم و باز آنها را داخل فر میگذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوهای شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم و داغ، سرو میکنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.