استراتژی های موفقیت برای مبارزه با آلرژی (O)

مطلب را به اشتراک بگذارید

استراتژی‎ ‎موفقیت‎ ‎هفته‎ ‎اول
سینوسهای‎ ‎خود‎ ‎را‎ ‎شستشو‎ ‎دهید
در‎ ‎آب‎ ‎ولرم‎ ‎کمی‎ ‎نمک‎ ‎حل‎ ‎کرده‎ ‎آنرا‎ ‎به‎ ‎درون‎ ‎بینی‎ ‎خود‎ ‎کشیده‎ ‎و‎ ‎شستشو‎ ‎دهید‎.‎
استراژی‎ ‎موفقیت‎ ‎هفته‎ ‎دوم
علایم‎ ‎آلرژی‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎هنگام‎ ‎شروع‎ ‎از‎ ‎بین‎ ‎ببرید
علاوه‎ ‎برحذف‎ ‎لکتینهای‎ ‎مضر‎ ‎از‎ ‎رژیم‎ ‎غذایی‎ ‎خود‎ ‎می‎ ‎توانید‎ ‎با‎ ‎اولین‎ ‎نشانه‎ ‎پیدایش‎ ‎آلرژی‎ ‎یک‎ ‎یا‎ ‎دو‎ ‎فنجان‎ ‎چای‎ ‎گزنه‎ ‎در‎ ‎روز‎ ‎مصرف‎ ‎کنید‎ ‎و‎ ‎تا‎ ‎از‎ ‎بین‎ ‎رفتن‎ ‎علایم‎ ‎آلرژی‎ ‎آن‎ ‎را‎ ‎ادامه‎ ‎دهید‎.‎
استراتژی‎ ‎موفقیت‎ ‎هفته‎ ‎سوم
منزل‎ ‎خود‎ ‎را‎ ‎عاری‎ ‎از‎ ‎محرکهای‎ ‎آلرژی‎ ‎زا‎ ‎نگاه‎ ‎دارید
‎• ‎ ملحفه‎ ‎ها‎ ‎و‎ ‎روکش‎ ‎بالشها‎ ‎را‎ ‎هر‎ ‎هفت‎ ‎تا‎ ‎ده‎ ‎روز‎ ‎یکبار‎ ‎با‎ ‎آب‎ ‎گرم‎ ‎بشوئید‎۵۴). ‎درجه‎(‎
‎• ‎ از‎ ‎بالشهای‎ ‎پر‎ ‎و‎ ‎تشکهای‎ ‎پشمی‎ ‎استفاده‎ ‎نکنید‎.‎
‎ • ‎اتاقها‎ ‎و‎ ‎کمدها‎ ‎را‎ ‎به‎ ‎خوبی‎ ‎گردگیری‎ ‎و‎ ‎جارو‎ ‎برقی‎ ‎بکشید‎.‎
بعضی‎ ‎از‎ ‎گردهای‎ ‎آلرژی‎ ‎زا‎ ‎از‎ ‎پاکت‎ ‎جاروبرقی‎ ‎رد‎ ‎می‎ ‎شوند،‎ ‎اگر‎ ‎نسبت‎ ‎به‎ ‎گرد‎ ‎و‎ ‎خاک
آلرژِی‎ ‎دارید‎ ‎در‎ ‎هنگام‎ ‎گردگیری‎ ‎و‎ ‎جارو‎ ‎کشیدن‎ ‎از‎ ‎ماسک‎ ‎صورت‎ ‎استفاده‎ ‎کنید‎.‎
‎• ‎ دیوارهای‎ ‎حمام‎ ‎و‎ ‎آشپزخانه‎ ‎را‎ ‎بشوئید‎.‎
‎• ‎ در‎ ‎صورت‎ ‎کپک‎ ‎زدن‎ ‎دیوارهای‎ ‎مرطوب‎، کپک‎ ‎را‎ ‎بشوئید‎ ‎و‎ ‎با‎ ‎رنگ‎ ‎کردن‎ ‎آنرا‎ ‎نپوشانید‎.‎
‎ • ‎لوازم‎ ‎چوبی‎ ‎و‎ ‎حصیری‎ ‎که‎ ‎خیس‎ ‎شدها‎ ‎ند‎ ‎و‎ ‎شروعب‎ ‎ه‎ ‎کپک‎ ‎زدن‎ ‎کردها‎ ‎ند‎ ‎را‎ ‎دورب‎ ‎یندازید‎.‎
‎ • ‎بعضی از‎ ‎مواد‎ ‎شیمیایی‎ ‎که‎ ‎در تمیز‎ ‎کردن‎ ‎منزل از‎ ‎آنها استفاده‎ ‎می‎ ‎شود‎ ‎میتواند‎ ‎خطرناک
باشد .‎از‎ ‎تماس‎ ‎آنها‎ ‎با‎ ‎پوست،‎ ‎چشمها،‎ ‎دهان،‎ ‎بینی‎ ‎و‎ ‎لباسهای‎ ‎خود‎ ‎جلوگیری‎ ‎کنید‎.‎
استراتژی‎ ‎موفقیت‎ ‎هفته‎ ‎چهارم
با‎ ‎آسایش‎ ‎به‎ ‎مسافرت‎ ‎برویم
قبل‎ ‎از‎ ‎رفتن‎ ‎به‎ ‎سفر‎ ‎در‎ ‎مورد‎ ‎منطقه‎ ‎مورد‎ ‎نظر‎ ‎تحقیق‎ ‎کرده‎ ‎و بدانید‎ ‎چه‎ ‎نوع‎ ‎گیاهان‎ ‎و‎ ‎درختهایی‎ ‎در‎ ‎آن‎ ‎منطقه‎ ‎وجود‎ ‎دارد‎ .‎همچنین‎ ‎در‎ ‎مورد‎ ‎زمان‎ ‎و‎ ‎فصل‎ ‎مسافرت‎ ‎خود‎ ‎تأمل‎ ‎کنید‎.‎

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *