آب یونیزه و خواص آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

آب یونیزه و خواص آن

اگر علاقمند به زندگی سالم هستید ، مصرف آب یونیزه را به شما پیشنهاد می کنیم. آب یونیزه در هر دو شکل، اسیدی و قلیایی ، بسیار سودمند بوده و دارای خواص بیشماری است.

آب یونیزه نوعی آب آشامیدنی است که در اثر فرآیند یونیزاسیون ، دارای یون های معدنی گشته است. مواد معدنی موجود در آب با گرفتن یا از دست دادن الکترون ، یونیزه می شوند. یونیزاسیون به فرآیندی گفته می شود که در آن با استفاده از کاتالیزورهایی از جنس پلاتین ، pH آب تغییر کرده و به سمت قلیایی یا اسیدی گرایش پیدا می کند.

بیش از ۴۰ سال است که دستگاه های یونیزه کردن آب در ژاپن و آسیا مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها مورد تایید وزارت بهداشت ژاپن بوده و به میلیون ها نفر در مبارزه با بیماری های زیر کمک کرده اند :

آرتروز، مشکلات گوارشی، بیماری های التهابی، اختلالات پوستی، مشکلات اضافه  وزن، دیابت، سرطان، نقرس، خستگی، آلرژی ها و دردهای مزمن.

آب قلیایی یونیزه خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و تحلیل استخوان ها را کاهش می دهد،  موجب افزایش سطح انرژی بدن گشته و بدن را سم زدایی می کند. آب قلیایی ، آبی است که pH آن بالای ۷ است.

آب اسیدی یونیزه نیز موجب تسریع التیام زخم ها گشته و برای پاک کنندگی و آبیاری گیاهان نیز بسیار مفید است. منظور از آب اسیدی ، آبی است که pH آن کمتر از ۷ باشد، ولی نه کمتر از ۵٫۵ که اسیدی قوی می باشد. توجه داشته باشید که آب اسیدی آشامیدنی نمی باشد و فقط برای استعمال خارجی مناسب است.

از آب یونیزه می توان برای آشامیدن ، آشپزی ، باغبانی ، تمیزکنندگی و زیبایی پوست و مو استفاده کرد.

مزایای مصرف خوراکی آب قلیایی یونیزه

از مهم ترین خواص آب قلیایی یونیزه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی

یکی از مهم ترین فواید آب قلیایی یونیزه ، خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که در مبارزه با پیری نقش اساسی دارد. واحد اندازه گیری آنتی اکسیدان ها ، ORP است. ORP مخفف عبارت (Oxidation Reduction Potential) به معنی پتانسیل کاهش اکسیداسیون است که میزان آن از ۸۰۰- تا ۷۰۰+ است. هر چقدر ORP منفی تر باشد ، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی تر است. میزان ORP آب قلیایی یونیزه نیز ۵۰۰- است. بنابراین خاصیت آنتی اکسیدانی در آب قلیایی یونیزه بسیار قوی است. آب قلیایی یونیزه ، دارای مقادیر بالایی از الکترون های آزاد است که با چسبیدن به رادیکال های آزاد موجود در خون ، آنها را خنثی کرده و از ایجاد بیماری هایی همچون سرطان جلوگیری می کند.

سم زدایی

سم ها عامل اصلی پیری هستند که در اثر پیروی از رژیم غذایی نامناسب ، آلودگی و استرس به وجود می آیند. تجمع سم ها در بدن موجب آسیب به سلول ها گشته و منجر به پیری زودرس می گردد. آنتی اکسیدان ها گزینه ای مناسب برای مبارزه با سم ها و سم زدایی بدن هستند. از آنجایی که میزان آنتی اکسیدان ها در آب قلیایی یونیزه بسیار زیاد است ، این نوع آب برای سم زدایی بدن بسیار مفید است.

افزایش انرژی

بدن سالم ، بدنی است که پر انرژی باشد. سر درد ، گیجی و خستگی نشانه های ازدیاد سم در بدن هستند. ازدیاد سم در بدن موجب کاهش سطح انرژی بدن می گردد، اما آب قلیایی یونیزه با سم زدایی بدن ، موجب افزایش انرژی شده و فرد از لحاظ جسمی و فکری احساس سلامتی می کند. اکثر مردم یک هفته پس از مصرف آب قلیایی یونیزه ، تغییری مثبت در سطح انرژی بدنشان احساس می کنند.

افزایش هیدراسیون

شکل و اندازه مولکول های آب قلیایی یونیزه نسبت به آب معمولی کوچکتر است و به همین دلیل مولکول های آب می توانند به راحتی از بافت ها عبور کنند. آب معمولی دارای خوشه های ۱۲ تا ۱۶ تایی مولکول است اما خوشه های مولکول آب قلیایی یونیزه ۵ تا ۸ تایی هستند. بنابراین آب راحت تر جذب سلول ها شده و هیدراسیون بیشتری برای بدن تامین می گردد. هیدراسیون به معنی تامین آب کافی برای بافت های بدن است. با مصرف آب قلیایی یونیزه بدن شما آب بیشتری جذب کرده و همیشه پر انرژی خواهید بود. جذب مواد معدنی موجود در آب قلیایی یونیزه نیز بسیار آسانتر از آب معمولی است.

تنظیم pH بدن

افرادی که بدنشان اسیدی است اغلب احساس خستگی کرده ، زود به زود مریض شده و مو ، ناخن و پوست ناسالمی دارند. غذا و نوشیدنی مصرفی ، کیفیت هوا ، ورزش و حتی افکار فرد موجب اسیدی شدن بافت های بدن او می گردند. اسیدی شدن بافت های بدن موجب کاهش سطح انرژی و ایجاد بیماری هایی مانند چاقی ، دیابت ، آرتروز ، سنگ کلیه ، بیماری های قلبی – عروقی ، سرطان ، مشکلات هورمونی ، پیری زودرس و از بین رفتن استخوان ها می گردد. اما مصرف روزانه آب قلیایی ، سطح اسیدی را کاهش داده و pH بدن را متعادل می کند. هنگامی که بدن در حالت اسیدی است ، مواد معدنی قلیایی کننده را از بافت ماهیچه ها و استخوان ها می گیرد و این امر موجب تحلیل ماهیچه ها و استخوان ها می گردد. اما با مصرف آب قلیایی ، بدن مواد معدنی را به جای ماهیچه ها و استخوان ها ، از آب دریافت کرده و به این ترتیب از آسیب رسیدن به استخوان ها جلوگیری می گردد. تنظیم pH بدن از مهم ترین فواید آب قلیایی است.

از دیگر خواص مصرف آب قلیایی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

•    کمک به کاهش وزن
•    درمان یبوست
•    بهبود ظاهر پوست و مو
•    کاهش استرس
•    تنظیم سطح قند خون
•    استحکام استخوان ها و کاهش از دست دادن استخوان ها (پوکی استخوان)
•    درمان خستگی مزمن
•    درمان سردرد و میگرن
•    کاهش بوی بد بدن و مدفوع
•    بهبود شفافیت ذهن : افزایش تمرکز
•    افزایش استقامت بدن
•    بهبود وضعیت خواب
•    کاهش درد مفاصل و عضلات
•    تقویت سیستم ایمنی
•    کاهش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
•    بهبود هضم
•    کاهش اسید لاکتیک
•    افزایش جذب مواد مغذی
•    افزایش تاثیر ویتامین ها بر روی بدن
•    بهبود طعم و خلوص آب
•    درمان حال تهوع صبحگاهی
•    درمان سوزش سر دل
•    کمک به درمان و بهبود گردش خون ضعیف
•    درمان اسهال
•    بهبود متابولیسم بدن
•    سرعت بخشیدن به التیام زخم ها
•    درمان بیماری فشار خون

مزایای استعمال خارجی آب اسیدی یونیزه

•    نرم کردن پوست و مو
•    مرطوب کردن پوست خشک
•    تسکین اگزما
•    سرعت بخشیدن به التیام زخم ها و تاول ها
•    کاهش جوش و آکنه
•    تسکین خشکی مزمن چشم
•    ضد عفونی گوشت و سبزیجات
•    تسکین گلو درد و زخم دهان (قرقره با آب یونیزه اسیدی)

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *