زیتون شور با هسته کم نمک ۷۰۰ گرمی

زیتون-با-هسته-2

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این مطلب در مورد خواص زیتون شور با هسته توضیح می دهیم.

با ما همراه باشید.

زیتون شور با هسته کم نمک OAB

درخت زیتون آهسته رشد می کند اما طول عمر بالایی دارد و برگ های آن همیشه سبز است. درختچه های جوان زیتون نیاز به نور و آبیاری بیشتری دارند اما گونه ای مقاوم در برابر سرما و خشکی هوا است. در مناطقی که تنش آبی بیشتر است نیز رشد می کند. خاک های شور و قلیایی و نیز حاوی آهک بالا را تحمل می کند. با این حال به خاک شنی با زهکشی خوب واکنش نشان می دهد.

زیتون در فصل پائیز و یا زمستان برداشت می شود زیرا خواص میوه و محتوای روغن آن تا رسیدن تغییر می کنند.

خواص زیتون شور با هسته

زیتون، سال هاست که به عنوان سوپر فود برای اهداف دارویی و نیز آشپزی استفاده می شود.

خواص دارویی زیتون با هسته و روغن زیتون:

–  کنترل سطح کلسترول و تری گلیسرید خون

– تقویت سلامت قلب

– کاهش فشار خون و چربی بدن

 – تأخیر در آسیب های اکسیداتیو ( بیماری های مرتبط با افزایش سن)

زیتون ها همچنین خاصیت آنتی هیستامینی دارند، که علایم آلرژی را کاهش می دهند.

سیستم ایمنی را تقویت می کنند و پاتوژنهای مضر را دفع می کنند.

زیتون-شور-با-هسته-OAB

از دلایلی که زیتون با هسته خواص دارویی متنوع دارد، ارزش غذایی موجود در روغن و ترکیبات گیاهی سودمند موجود در برگ های آن است.

برگ زیتون نیز خاصیت ضد میکروبی دارد و می تواند به عنوان مرهم، برای درمان زخم های سطحی استفاده شود.

علاوه بر این، تحقیقیات نشان می دهند، مصرف زیتون می تواند درد های دوران عادت ماهانه را بهتر از داروی ایبوبروفن تسکین دهد.

در یک کلینیک بالینی در بخش مراقبت های ویژه، آزمایش بر روی نوزادان نارس نشان می دهد که استعمال روغن زیتون برای ماساژ پوست، سرعت افزایش وزن این نوزادان را بهبود می بخشد، که برای رشد و تکامل آنها حائز اهمیت است.

جالب است بدانید ماساژ با روغن زیتون، سندروم پای بی قرار را نیز تسکین می دهد.

بهترین خواص زیتون

زیتون شور با هسته حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، آهن و به مقدار کم مس است. منبع خوبی از ویتامین E ، یک عامل آنتی اکسیدانی است که برای بازسازی سلولی و سلامت پوست ضروری است، همچنین دارای مقدار کمی ازویتامین های گروه  B، کولین و ویتامین A است، که فعالیت آنتی اکسیدان ها و خواص بازسازی بدن را تقویت می کند.

هم زیتون و هم روغن آن، حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع از جمله امگا ۳، امگا ۶ و اسید اولئیک هستند. این ترکیبات خواص محافظتی از قلب و وهیپوکلسترولمی را دارند.

اولئیک اسید موجود در میوه زیتون، خواص ضد التهابی دارد. این اولئیک اسید بهمراه اسکوالن (هیدروکربن غیر اشباع) به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند. در ضمن، اسید های چرب موجود در زیتون، کلسترول بد خون را از رگهای  قلب دور می کنند و سطح کلسترول خوب را افزایش می دهند، پس، از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی محافظت می کنند.

این محصول را می توانید از مغازه ها و یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

منبع: انجمن زیتون آمریکای شمالی

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *