زیتون شور بدون هسته کم نمک ۷۰۰ گرمی

زیتون-بی-هسته 1

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این مطلب در مورد خواص زیتون برای شما توضیح می دهیم.

با ما همراه باشید.

خواص زیتون شور بدون هسته کم نمک ۷۰۰ گرمی

با نام علمی ( Olea europaea ) از مناطق مدیترانه ای و اروپای شرقی است، جایی که اولین بار حدود ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد، در مناطق ساحلی و آفتابی سوریه، فلسطین و جزیره کرت یونان کشت شد. امروزه مزایای سلامتی زیتون درعلم مدرن، بسیار شناخته شده است.

گیاه شناسی :

زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریباً سه متر ولی هنگامیکه در شرایط مساعد پرورش می یابد، ارتفاع آن حدود ۱ متر و قطر تنه اش به ۳ متر میرسد. چوب درخت این محصول بسیار سخت و مقاوم است. رنگ آن زرد است، که خطوطی قهوه ای رنگ در آن وجود دارد.

 

از چوب آن، برای تهیه اشیاء چوبی ظریف استفاده می شود. برگهای آن سبز رنگ، بیضوی و دراز و مقابل یکدیگر بر روی ساقه قرار می گیرند.

 

زیتون-شور-بدون-هسته-کم-نمک-OAB

 

معمولاً در اوایل تابستان گل می دهد و میوه آن کم کم ظاهر می شود. در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد.

در این هنگام، زیتون سبز است و بتدریج تبدیل به بنفش و قهوه ای و سپس سیاه می شود، بطوریکه در اواخر پاییز که موقع برداشت میوه است، رنگ آن به کلی تیره است.

خواص داروئی:

زیتون از نظر طب قدیم ایران، گرم و قابض است و روغن آن گرم و خشک است. برگ درخت آن نیز گرم و خشک می باشد.

زیتون شور بدون هسته کم نمک ۷۰۰ گرمی  OAB دارای نمک کمتری نسبت به سایر زیتون های موجود در بازار بوده و دارای طعمی اصیل و خاص است.

 

مصرف آن، از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی ، سرطان و اختلالات عصبی پیشگیری می کند. مردم در طول تاریخ به عنوان مصارف درمانی و آشپزی استفاده می کردند. در طب قدیم ، زیتون را برای کمک به هضم غذا، کاهش اثرات مصرف الکل زیاد، کاهش درد های عضلانی و سلامت پوست و مو و ماهیچه ها استفاده می کردند.

مصرف ۱۲ عدد زیتون ( تقریباً ۳۲ گرم ) در هر وعده ، ۴۷ کالری ، ۷% چربی سالم و ۵% فیبر را تأمین می کنند.

این محصول را می توانید از مغازه ها و یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *