زردچوبه و سلامت دستگاه گوارش

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و سلامت دستگاه گوارش

زردچوبه برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و کبد بسیار سودمند است.
زردچوبه برای ضعف مزمن دستگاه گوارش مفید است. در ادامه برخی از خواص بی نظیر آن برای دستگاه گوارش را معرفی می کنیم.

بهبود هضم

زردچوبه محرک تولید صفرا در کبد، و دفع صفرا از طریق کیسه صفرا است. صفرا نقش مهمی در هضم و جذب چربی و ویتامینهای محلول در چربی در روده کوچک دارد. در نتیجه زردچوبه هضم غذا را بهبود می بخشد.

جلوگیری از نفخ

می توان زرد چوبه را همراه غذاهایی مانند برنج و لوبیا، برای کاهش نفخ و بهبود هضم استفاده کرد. 

زخم معده

این ماده خاصیت ضد التهابی برای غشاهای مخاطی دارد، که گلو، شش ها، معده و روده را می پوشانند.
همچنین این ماده کمک می کند تا معده در برابر اسیدهای گوارشی مقاومت کند.

بواسیر

زردچوبه همچنین برای افراد مبتلا به بواسیر مفید است. خارش و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد.

بهبود روده

زردچوبه برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، کولیت، بیماری کرون و اسهال بسیار مناسب است، و به این افراد توصیه می شود به طور مرتب از زرد چوبه استفاده کنند.
همچنین این ماده ی ارزشمند، یک ضدباکتری برای روده است.

بهبود کبد

یکی دیگر از خواص فوق العاده ی زردچوبه اثرات مثبت آن بر روی کبد است. می توان از آن برای درمان بیماری های کبدی نظیر هپاتیت، سیروز، و یرقان استفاده کرد.

بهبود درد های قاعدگی

زردچوبه ضد اسپاسم عضلات است. در کاهش گرفتگی عضلات دستگاه گوارش، به ویژه در دوران قاعدگی بسیار سودمند است.
زنانی که قاعدگی آن ها با درد های شدیدی همراه است، سعی کنند دو هفته قبل از قاعدگی، هر روز ۲ وعده از زردچوبه استفاده کنند.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *