خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

مواد لازم:

• ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم کدو حلوایی شیرین و نارنجی رنگ
• ۴۰۰ گرم پیاز خرد شده
• ۴ عدد سینه مرغ پاک شده و خرد شده
• ۱ عدد کنسرو نخود پاک شده
• نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• ۱۲ عدد آلو سیاه خورشی
• ۲ عدد فلفل قرمز بدون هسته و خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
• مقداری بادام تفت داده شده
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
• ۲۵۰ گرم پاستای ریز سمولینا
• ۱ قاشق چایخوری دارچین
• ۵۰۰ میلی گرم عصاره سبزیجات تازه مناسب با گروه خونیتان
• ۲ قاشق چایخوری عسل
• ۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
• ۲ قاشق چایخوری تخم کتان

طرز تهیه:

پیازچه های خرد شده را در یک تابه بزرگ با روغن زیتون تفت دهید تا کاملاً نرم شوند. مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملاً پخته و به رنگ قهوه ای درآید. در این مرحله کدو حلوایی و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید. بهترین زمان اضافه کردن چاشنی ها در این مرحله است. پس آلوها، عسل، پاستای سمولینا، رب فلفل و عصاره سبزیجات را به آن اضافه کنید.
نخود ها را اضافه کرده و بگذارید برای ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا پاستا ها خوب پخته و عصاره سبزیجات جذب مواد شود. تخم کتان، گشنیز و نعناع را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خورش شما آماده است. روی آن را با بادام و نعناع تزیین کرده و میل نمایید.

 

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

• افراد را گروه خونی B می توانند از آناناس به جای کدو حلوایی استفاده کنند.
• گوشت مناسب برای افراد با گروه خونی B گوشت گوسفند و گروه خونی AB گوشت بوقلمون می باشد.
• پاستای خریداری شده از آرد جو دوسر تهیه شده باشد که مناسب همه گروه های خونی می باشد.
• افراد با گروه خونی AB می توانند به جای نخود از عدس استفاده کنند.
• افراد با گروه خونی B می توانند به جای دارچین از هل یا زعفران استفاده کنند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *