جو دوسر همدم مادام العمر

جو دوسر همدم مادام العمر

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر همدم مادام العمر

جو دوسر یک غذای چند منظوره بوده و به طور قابل توجهی در الگوهای غذایی متفاوت جای می گیرد و باعث رفاه جسمانی در شرایط و مراحل مختلف زندگی می شود.
فرآورده های جو دوسر یک انتخاب ایده آل برای کودکان و نوجوانان می باشد. یک صبحانه سالم با جو دوسر، فرآورده های لبنی و میوه ها تقریباً یک چهارم نیاز روزانه بدن کودکان به مواد معدنی و ویتامین ها را تأمین می کند.

خواص جو دوسر

این املاح و ویتامین ها به همراه کربوهیدرات های موجود در جو دوسر , باعث سیری طولانی مدت شده و به دانش آموزان کمک می کند تا درک بهتری از مباحث درسی داشته باشند.
چربی نسبتاً بالا در فرآورده های جو دوسر، که عمدتاً از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده اند،, و کربوهیدرات ها در طول فعالیت های فیزیکی طاقت فرسا قدرت فراوانی به شما خواهند داد.

دیگر ماده مغذی با اهمیت که در رژیم غذایی ورزشکاران جایگاه مهمی دارد منیزیم است، که در جو دوسر به صورت فراوان وجود دارد.
فرآورده های جو دوسر به راحتی قابل هضم می باشند و از دستگاه گوارش محافظت می کنند. یک وعده غذایی حاوی جو دوسر به هیچ وجه احساس سنگینی به معده فرد تحمیل نخواهد کرد و مناسب افراد کم تحرک می باشد.

علاوه بر این انواع ویتامین های B موجود در جو دوسر تأثیر مثبتی بر سیستم عصبی مرکزی دارد و باعث تقویت تمرکز و قابلیت های ذهنی افراد می شود.
یک صبحانه متعادل حاوی جو دوسر کمک به کنترل وزن بدن می کند. تحقیقات نشان می دهد افرادی که صبحانه میل می کنند در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کنند، در نتیجه کمتر غذا خورده و در نهایت لاغرتر می شوند.

علاوه بر این باید توجه داشت که مواد مغذی که در نتیجه غفلت از خوردن صبحانه به بدن نرسیده اند با هیچ وعده دیگری قابل جبران نیستند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *