۵ نوع ویتامین ضدسرطانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بهترین راه پیشگیری از سرطان، اتخاذ شیوه سالم زندگی است. مصرف مواد غذایی سالم و غنی از ویتامین و مواد مغذی بخش مهمی از برنامه پیشگیری از سرطان را تشکیل می دهد. در این مطلب به نقل از «MSN» به ۵ نوع ویتامین که از بروز سرطان پیشگیری می کند، اشاره شده است.
بتا کاروتن: این ویتامین که پیش ماده سازنده ویتامین A به حساب می آید، در بیشتر صیفی جات و سبزیجات نارنجی و سبز رنگ مانند هویج، اسفناج و برگ چغندر موجود است. این ویتامین یک ماده مغذی به حساب می آید و از ریه ها در برابر سموم سرطان زا محافظت می کند. نتایج بررسی دیگری نیز نشان داد، در افراد سیگاری که روزانه صیفی جات سبز و زرد رنگ سرشار از بتاکاروتن مصرف می کنند، خطر بروز سرطان معده و ریه کاهش می یابد. البته این یافته به معنای تجویز استعمال دخانیات نیست.
ویتامین B6: این نوع ویتامین برای حفظ سیستم ایمنی بدن لازم است و مجرای تنفسی را در برابر عفونت و آلودگی محافظت می کند. هم چنین در پیشگیری از بروز سرطان گردن رحم موثر است. ویتامین B6 در هویج، سیب، موز و سبزی های برگدار وجود دارد.
ویتامین C: این ویتامین یکی از مواد مغذی است که از بروز بیماری های مختلف پیشگیری می کند.
اسید فولیک: نام دیگر آن فولات است و در پیشگیری از بروز سرطان گردن رحم موثر است. این ویتامین در چغندر، کلم برگ، سبزی های برگدار، تخم مرغ، میوه های مرکباتی و اغلب ماهی ها یافت می شود.
ویتامین E: ویتامین E علاوه بر این که در پیشگیری از بروز سرطان روده موثر است، به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و آسیب های ناشی از آلاینده ها را کاهش می دهد. ویتامین E در تخم مرغ و جگر یافت می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *