فواید زیبایی پوست تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

فواید زیبایی پوست تخم کتان

روغن داخل تخم کتان در وسایل آرایشی و بهداشتی مانند ژل حمام یا نرم کننده مو مورد استفاده قرار می گیرد. روغن اُمگا ۳ برای داشتن پوستی سالم و رشد سالم سلول های پوستی مهم است.

همچنین اُمگا ۳ باعث بالا رفتن سرعت بهبود یافتن زخم ها می شود. تخم کتان با خاصیت ضد التهابی خود نیز شناخته می شود. به راحتی می توانید با مصرف منظم این محصول از التهاب ها، گُرگرفتگی ها و قرمزی پوست جلوگیری کند. امکان دارد باعث بهبود آکنه نیز بشود.

پوست خشک می تواند مشکلات زیادی داشته باشد. مانند اگزما، پسوریازیس، و نشانه های دیگر مبنی بر سالخوردگی. روغن های موجود در تخم کتان باعث آب رسانی و نرم ماندن پوست صورت می شود. استفاده منظم از تخم کتان باعث ترشح روغن طبیعی بدن می شود و این امر باعث داشتن پوستی همچون پوست کودک نرم می شود. پوستی که دارای چربی طبیعی باشد دیرتر شاهد ایجاد چین و چروک بر آن خواهید شد. استفاده روزانه از تخم کتان می تواند از نابود شدن سلول های پوستی و ایجاد سرطان پوست جلوگیری کند. بدلیل وجود آنتی اُکسیدان ها.

تخم کتان ترشح روغن پوست را کنترل می کند. با استفاده روزانه ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری پودر تخم کتان تغییرات مثبت را بر پوست خود مشاهده خواهید کرد. شما حتی می توانید از تخم کتان به عنوان اسکراب استفاده کنید. کافی است تخم کتان بو داده را پودر کرده را با ماست و عسل به خوبی مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی صورت ماساژ دهید و سپس با آب بشویید. این عمل باعث از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

فواید تخم کتان برای مو

تخم کتان دارای مواد معدنی مغزی است مانند پروتئین، کلسیم، زینک، مگنزیم، آهن و اُمگا ۳ که تمامی این مواد برای رشد سالم مو مورد نیاز هستند. با مصرف منظم روزانه از تخم کتان موهایی شفاف و سالم خواهید داشت.

اُمگا ۳ موجود در آن باعث محکمتر شدن موها و بالا رفتن انعطاف پذیری مو می شود و در نتیجه انتهای  مو شکسته نمی شود. باعث کاهش شوره مو می شود. بدلیل داشتن آنتی اُکسیدان احتمال ایجاد شوره سر، اگزما و موارد دیگری از بیماری های پوست سر را کاهش می دهد. نوع اُمگا ۳ که در تخم کتان وجود دارد از ریزش مو جلوگیری می کند. برای آقایانی که در خطر طاسی قرار دارند مفید خواهد بود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *