پوست خشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

پوست های خشک به اندازه کافی ماده چرب تولید نمی‌کنند تا حفاظت مناسب از پوست را تضمین کنند. در نتیجه، این نوع پوست ها بسیار حساس تر و شکننده تر هستند… 

دستورالعمل تهیه چند ترکیب، برای مراقبت از پوست های خشک را به شما آموزش می‌دهیم.

ماسک آووکادو برای پوست های خشک و حساس

گوشت نصف یک آووکادو را با چند قطره روغن زیتون در مخلوط کن بریزید، یا آووکادو را با چنگال له کنید تا پوره آن به دست آید.

این خمیر را روی صورت، گردن و سینه تان بمالید و بگذارید حدوداً بیست دقیقه بماند.سپس پوست تان را با آب ولرم یا جوشانده ولرم آویشن آب کشی کنید.

کرم زیبایی از ماست برای پوست های خشک 

دو قطره روغن عصاره بادام شیرین را به ماست (طبیعی و بدون شکر) اضافه کنید. برای به دست آوردن یک خمیر روغنی، با هم مخلوط شان کنید. روی صورت، گردن و سینه تان بمالید و بگذارید حدوداً ده دقیقه بماند.

سپس با آب ولرم، ترجیحاً آب چشمه یا آب تصفیه شده، نواحی مورد درمان را آب کشی کنید.

کرم محافظتی برای پوست های خشک و حساس

چند قطره اسانس برگ عطر را با روغن جوجوبا مخلوط کنید. این مخلوط را روی صورت، لب ها و دست های تان بمالید.

شیر پاکن خیار برای پوست های خشک 

پاک کردن پوست، حداقل روزی یک بار ضروری است، اما بهتر است که این کار یک بار صبح و یک بار شب انجام شود تا پوست از آلودگی ها رها شود. از شیر پاک کن خیار بر روی تکه ای کتان یا روغن بادام شیرین هنگام شب استفاده کنید.

کرم جو مخصوص حمام برای پوست های خشک 

۱۰۰ گرم دانه جو را در یک تنزیف بپیچید و بگذارید در آب وان حمام که بدن تان در آن قرار گرفته، به مدت ۱۰ دقیقه پخش شود. پس از حمام کردن، بدن تان را با آب ولرم آب کشی کنید.

و برای خانم هایی با پوست های حساس…

امروزه محصولاتی مخصوص پوست های حساس یا خشک وجود دارند. اول اینکه ساختار آنها عاری از هر گونه ماده ای است که باعث تحریک شود و دیگر این که در مواد تشکیل دهنده آنها مواد چربی ضروری برای تغذیه و حفاظت از پوست های خشک وجود دارد.

توصیه ما درباره پوست های خشک 

پوست طی مدت شب تجدید حیات می‌یابد. بنابراین شب پوست تان را با مواد مغذی که نیاز دارد، تغذیه کنید. به بیان دیگر، در مواردی که پوست خشک یا حساس است، استفاده از کرم های شب را فراموش نکنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *