طرز تهیه سس سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سس سیب:

مواد لازم:

  • ۵ الی ۶ عدد سیب بزرگ (هر کدام تقسیم شده به ۸ قسمت و هسته گیری شده)
  • یک فنجان سیب آب گیری شده
  • ۱ عدد لیمو آب گیری شده
  • نصف فنجان شکر قهوه ای
  • یک قاشق چایخوری دارچین برای طعم دهی بیشتر
  • جوز هندی، عسل و کره (به صورت اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه بزرگ همه مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۲۵ دقیقه مواد را بپزید و گه گاهی هم بزنید.

مخلوط تهیه شده را به دقت در مخلوط کن بریزید. (در صورت نیاز برای جلوگیری از سرریز شدن مخلوط کن می توانید این کار را دو مرتبه انجام دهید).

اکنون سس سیب شما آماده است. می توانید آن را در یخچال نگه داری کنید و از آن بر روی انواع بستنی، پن کیک و شیرینی جات استفاده نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *