دسر سیب دارچینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

دسر سیب دارچینی

 

مواد لازم :‏

سیب‎………………………‎‏ ‏‎۵ ‎عدد
آب‎……………………….‎‏ ‏‎  ¼ ‎لیوان‎  ‎
پودر دارچین‎………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا شکر سیاه‎…….‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری‎  ‎
بستنی‎……………………‎‏ مقداری برای تزیین
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
برای تهیه این دسر کم کالری و خوشمزه ابتدا سیب ها را پوست بکنید ، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید و ‏هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکه های یک اندازه برش بزنید‎.‎
‎ ‎
برش های سیب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آب ، پودر دارچین و شکر قهوه ای را روی ‏سیب ها بریزید ، کمی مخلوط کنید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم سیب ها بپزند و نرم شوند‎.‎
‎ ‎
پس از این مدت زمان حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر شود ، در این مدت ۱ – ۲ بار به آرامی و با چنگال مواد را ‏هم بزنید تا تمام قسمت ها یکدست بپزد ، پس از پخت اجازه دهید سیب ها کاملا خنک شوند سپس داخل ظرف بریزید و در ‏یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود‎.‎
‎ ‎

در انتها میتوانید این دسر خوشمزه را همراه با مقداری بستنی یا سس شکلاتی ، تزیین و … سرو کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب برای هر چهار گروه خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *