استفاده از کینوا به عنوان لایه بردار قوی پوست

مطلب را به اشتراک بگذارید

استفاده از کینوا به عنوان لایه بردار قوی پوست

امروزه در دنیای زیبایی از صنعت غذا و مواد غذایی مختلف نیز بهره می برند. یکی از این مواد غذایی فوق العاده غله کینوا می باشد. تحقیقات نشان داده است که پروتئین های این غله مورد علاقه، باعث حفاظت و مراقبت از مو و پوست می شوند. برخی حتی ادعا می کنند که منیزیم و ویتامین B2 موجود در کینوا می توانند در صورت تماس با پوست، انعطاف پذیری پوست و بازسازی سلول ها را افزایش دهند. در این جا به طرز تهیه یک ماسک با کینوا می پردازیم:

مواد لازم:

  • نصف فنجان کینوا (سفید یا سه رنگ)
  • یک فنجان آب
  • ۱/۳ فنجان ماست ارگانیک
  • یک قاشق چایخوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا کینوا را در آب کمی خیس کنید. سپس در یک ماهی تابه حاوی یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از آن ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. سپس درب آن را برداشته و ۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

توجه: می توانید کینوا را یک روز قبل آماده و در یخچال بگذارید سپس برای تهیه ماسک از آن استفاده کنید.

اکنون کینوا خنک شده را با ماست و عسل مخلوط کنید. این ماسک لایه بردار می تواند هم برای صورت و هم برای پوست بدن مورد استفاده قرار گیرد. با این ماسک پوست خود را ماساژ دهید سپس با آب ولرم یا گرم شست و شو دهید.

نکته: ماسک تهیه شده را می توان به مدت ۲ روز در یخچال نگه داری و مجدداً از آن استفاده کرد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *