آنتی‌اکسیدان‌ها راز جوانی و سلامتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

آنتی‌اکسیدان‌ها
این چیست؟ آنتی اکسیدان‌ها مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌هایی (پروتئین‌هایی در بدن که به واکنش‌های شیمیایی کمک می‌کنند) هستند که در غذاها یافت می‌شوند. ویتامین‌های آ، سی و ای، بزرگ‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.
چه کار می‌کند؟ آنتی‌اکسیدان‌ها کمک می‌کنند تا پیری بدن به تاخیر بیفتد، و آسیب‌پذیری‌اش در برابر سرطان، بیماری‌های قلبی، و دیابت کاهش یابد. همچنین به کاهش التهاب نیز کمک می‌کند، و می‌تواند تشکیل پیگمنت‌ها مانند لکه‌های پیری را متوقف کند. همچنین کمک خواهند کرد تا پوستتان روشن و منعطف بماند.

چه بخوریم؟ اسفناج، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، آلو، کشمش، دانه کتان، کلم پیچ، و تخم کدو

 کلیه مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید.بدین منظور می توانید کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید را تهیه نمایید

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *