خواص نخود فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص نخود فرنگی

-نخودسبز، سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است.
– منبع عالی فیتونیوترینت است. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C نقش مهمی در کاهش آسیب های قلبی عروقی دارد. این ترکیب مفید، رادیکال های آزاد موجود در بدن را خنثی می کند.
– فولات آن خطر بروز نقص عصبی مادرزادی را کاهش می دهد.
– ویتامین K بدن را که به ویتامین K ۲ تبدیل می شود، تامین می کند. ویتامین  K2 برای حفظ ماده معدنی در استخوان مهم است.
– فولیک اسید و ویتامین B ۶، مانع از بروز هموسیتئین، ماده خطرناکی مربوط به پوکی استخوان می شود.
– با افزایش انرژی، مانع از خستگی مفرط و بی حوصلگی می شود.
– مصرف میزان بالای این گیاه که حاوی آهن است، مانع از بروز کم خونی می شود.
– سرشار از فیبر غذایی است، در نتیجه مصرف آن به افرادی که از یبوست رنج می برند، توصیه می شود.
– در بهبود کلسترول بالا بسیار موثر است.
– آهن و ویتامین C، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
– لوتئین موجود در آن، خطر تباهی لکه زرد و آب مروارید را کاهش می دهد.

– با سرطان مقابله می کند.

توجه داشته باشید که مصرف نخود فرنگی بر اساس کتاب های ” زندگی مناسب بر اساس گروه خونی ” و ” تغذیه مناسب بر اساس گروه خون “، برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *