خواص آویشن

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص آویشن

یکی از معروفترین گیاهان دارویی است که به عنوان ادویه ای خوشبو هم مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص تغذیه ای آویشن
دارای ویتامین های A ،B و E می باشد.
جوشانده آویشن ضد سرفه و گرفتگی گلو و خلط آور می باشد و برای درمان سرماخوردگی به کار می رود.
تقویت کننده معده و ضد نفخ است و  به هضم غذا کمک می کند.
برای کبد و طحال مفید است.
جوشانده آویشن برای رفع ضعف سیستم عصبی و افسردگی و بی خوابی مفید است.
افزاینده شیر مادران است.
ضد آلزایمر، ضد سرطان، ضد التهاب و ضد موتاژن می باشد.
میکروب کش و ضد عفونی کننده ، ضد قارچ و ضد کرم است.
کاهش دهنده‌ی چربی خون و کاهش دهنده‌ی فشار خون بالا می باشد.
دارای خاصیت ادرار آور و ضد عفونی کننده‌ی مجاری ادرار است.
کمک به رفع ناتوانی جنسی (ناشی از ضعف سیستم عصبی) می کند.
استفاده از آویشن در آشپزی
برای طعم و عطر بخشیدن به غذا به ویژه سالادها، لازانیا، ماکارونی ها، پیتزا استفاده می شود
آویشن را میتوان با گردادن در آسیاب برقی به صورت گرد در آورد و روی بعضی غذاهای نفخ دار، مانند لوبیای پخته، پاشید یا به دوغ زد.
در پیتزا و غذاهای خمیری ایتالیایی هم می توان به جای اورگانو استفاده کرد.
 آویشن برای هر چهار گروه خونی مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *