ناهار لذیذ با جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناهار لذیذ با جو دوسر

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۴۰۰ گرم مارچوبه یا سبزیجات مناسب هر گروه خونی
  • یک عدد پیاز
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۲۵۰ گرم جو دوسر
  • ۵۰۰ میلی لیتر آب گوشت
  • ۷۰ گرم پنیر پارمیزان
  • نمک دریا به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • یک پیمانه جعفری تازه

طرز تهیه:

مارچوبه را شسته و سه قسمت از پایین ساقه آن را جدا کرده و خرد کنید. می توانید به جای مارچوبه از سبزیجات مورد علاقه تان استفاده کنید. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. جو دوسر را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید.

در این مرحله آب گوشت و سبزیجات را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت دهید. سپس پنیر پارمیزان را روی آن رنده می کنیم. حالا ادویه ها را اضافه می کنیم تا غذا عطر و طعم بهتری به خود بگیرد. اجاق را خاموش کرده و روی خوراک به دست آمده را با جعفری تزیین می کنیم.

ارزش غذایی: ۳۹۲ کیلوکالری، ۱۵/۱ گرم پروتئین، ۱۷ گرم چربی، ۴۰ گرم کربوهیدرات و ۴/۷۹ گرم فیبر

نکاتی درباره گروه خونیتان:

  • افراد با گروه خونی O می توانند به جای مارچوبه از کنگر یا اسفناج استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی A می توانند به جای مارچوبه از تره فرنگی یا کرفس استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی B می توانند به جای مارچوبه از بروکلی استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی AB می توانند به جای مارچوبه از بروکلی یا کرفس استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی O و A و AB می توانند به جای پنیر پارمیزان از پنیر پیتزا استفاده نمایند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *