۸ روش برای کاهش ریسک بیماری قلبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

حتی اگر در مرض ابتلا به بیماری قلبی هستید می توانید به سلامت قلب و کاهش عوامل ریسک کمک کنید. به عنوان مثال کاهش وزن منجر به کاهش فشار خون و دیایت می شود. داشتن قلب سالم سخت است ولی باید تلاش کرد.
اقدامات ذیل می تواند جهت سالم نگه داشتن قلب به شما کمک کند:

۱- میزان کلسترول خود را کاهش دهید: 

هر چه کلسترول شما بالاتر باشد خطر بیماری قلبی بیشتر است. با استفاده از یک برنامه رژیم غذایی  می توانید میزان کلسترول خود را کاهش دهید.

۲- ترک دخانیات:

افرادی که سیگار می کشند بیشتر از افراد غیر سیگاری در خطر ابتلا به سکته قلبی می باشند که در نهایت می تواند منجر به مرگ آنها شود. زنانی که سیگار می کشند و قرص های ضد بارداری مصرف می کنند در خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته قرار دارند .
۳- فشار خون خود را کنترل کنید:
امروزه فشار خون بالا اولین و اصلی ترین عامل بیماری قلبی در آمریکا می باشد. نزدیک ۵۰ میلیون انسان از فشار خون بالا رنج می برند. درمان و کنترل فشار خون بسیار مؤثر است. 
۴- ورزش:
افرادی که ورزش و فعالیت بدنی ندارند نسبت به افرادی که ورزش می کنند در خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند. زندگی بدون تحرک ناسالم است. سعی کنید فعالیت بدنی خود را افزایش داده تا ریسک ابتلا به بیماری قلبی و دیگر بیماری ها را کاهش دهید. 
۵- دیابت را کنترل کنید:
دیابت می تواند باعث مشکلات بسیاری مثل سکته قلبی شود، کنترل دیابت زیر نظر پزشک ضروری است.
۶- وزن خود را کنترل کنید:
افزایش وزن می تواند بر روی قلب شما تأثیر داشته باشد، افرادی که وزن بالا دارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی می باشند همچنین اضافه وزن می تواند موجب ابتلا به بیماری های دیگر نظیر فشار خون و کلسترول شود.
۷- مصرف نوشیدنی های الکلی را کاهش دهید:
زنانی که بیشتر از یک لیوان در روز و مردانی که بیشتر از ۲ لیوان در روز نوشیدنی الکلی مصرف می کنند در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند و افرادی که الکلی هستند ریسک بالاتری در بیماری قلبی دارند. ۸- استرس خود را کنترل کنید:
استرس و نگرانی زیاد می تواند بر روی قلبتان تأثیر بگذارد شما می توانید از پزشک خود برای روش های کنترل استرس در زندگی روزمره خود کمک بگیرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *