۵ باور غلط و شایع درباره مراقبت از مو

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ باور غلط و شایع درباره مراقبت از مو

موضوع شایعه سازی و بیان حرف هایی که هیچ پایه علمی ندارد، در هر زمینه ای که باشد به مردم ضرر می رساند اما مشکل بزرگ، حرف و حدیث هایی است که در حوزه سلامت مردم بیان می شود و دهان به دهان می چرخد…
این حرف ها کم کم به شکل باورهای غلطی درمی آید که در ذهن مردم جا خوش می کند و به آنها و نسل های بعد آسیب می رساند. تنها راه رهایی و علاج هم اطلاع رسانی درست است. در این مقاله   این باورهای غلط در حوزه مراقبت از مو را مرور کنیم.

۱ – شستشوی زیاد باعث ریزش مو می شود

اصلاحیه : شستشوی زیاد مو باعث ریزش مو نمی شود ولی اگر مواد شوینده مناسب به کار نرود، ممکن است باعث آسیب به مو و اختلال در ظاهر آن مانند خشکی، خشونت و موخوره شود. با قطع مصرف شوینده نامناسب، مشکل رفع می شود.

۲ – شستن سر با صابون بهتر از شامپو است

اصلاحیه : اصولا صابون برای بدن و شامپو برای موی سر است. به خصوص صابون های سنتی که pH قلیایی دارند، باعث آسیب به مو می شوند و نباید استفاده شوند.

۳ – تراشیدن موی سر با تیغ باعث ضخیم شدن و افزایش تعداد مو می شود

اصلاحیه : تراشیدن مو با تیغ تاثیر اثبات شده ای در افزایش ضخامت یا تعداد مو ندارد. تنها عامل ایجاد این باور غلط، این است که چون با تیغ مو از ریشه در نمی آید و مقطع کلفت آن زود از پوست خارج می شود، بعضی تصور می کنند موها ضخیم روییده است.

۴ – کندن موهای سفید باعث بیشتر شدن تعداد آنها می شود

اصلاحیه : کندن موهای سفید به هیچ وجه باعث افزایش تعداد آنها نمی شود و نبود رنگدانه در موی سفید شده، عامل بی رنگی آن است.

۵ – قطع مصرف محلول ماینوکسیدیل باعث افزایش ریزش مو می شود

اصلاحیه : محلول ماینوکسیدیل یک داروی موضعی است و بدیهی است که تا زمانی که استفاده شود، (بعد از چند ماه) باعث توقف ریزش مو می شود اما زمانی که مصرف آن قطع شود، ریزش مو دوباره آغاز خواهد شد ولی باعث افزایش ریزش مو نمی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *