گوشتی با این ویژگی ها بخرید
انتخاب و خرید گوشت سالم برای افرادی که قصد دارند رژیم غذایی مناسبی علاوه بر سبزیجات داشته باشند، بسیار ضروری و حائز اهمیت است.
۱- گوشت مرغ و سایر پرندگان باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.
۲- گوشت مرغ و سایر پرندگان نباید کبودی، تغییررنگ یا پر داشته باشد.
۳- اگر مرغ کامل خریداری میکنید تمام قسمتهای بدن آن باید پوست داشته باشد و روی پوست، بریدگی موجود نباشد به طوری که گوشت در معرض هوا قرار نگرفته و لایه چربی زیر پوست به خوبی حفظ شده باشد.
۴- فرآوردههای گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.
۵- رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانههای گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوهای میشود.
۶- اگر مرغ کامل یا قسمتهای مختلف بدن آن را خریداری می کنید توجه کنید که تمام قسمتها حتما گوشتی باشند.
۷- سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچهای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.
۸- تمام انواع گوشت مثل گوشت بره و مرغ باید ترد و آبکی باشند.
۹- بوی گوشت تازه باید اندکی اسیدی باشد. تازگی گوشت به طور کلی از روی رنگ، بو و ظاهر آن قابل تشخیص است.
توجه : گوشت ها را بر اساس گروه خون خود انتخاب نماببد. به عنوان مثال مصرف مرغ برای دارندگان گروه خون O و A بلامانع بوده و برای دارندگان گروه های خونی B و AB مضر می باشد.