مواد لازم:
خمیر …………………………… به میزان لازم
ژامبون گوشت …………………. ۲۲۰ گرم
ژامبون گوشت …………………. ۲۲۰ گرم
پنیر خامهای …………………… ۲۲۰ گرم
سرکه سفید ………………….. ⅓ پیمانه
خامه ………………………….. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………………………. ۴ عدد
پیاز ……………………………. ۱ عدد
روغن زیتون ………………… ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ………………… ⅕ قاشق چایخوری
نمک ………………………….. ¼ قاشق چایخوری
فلفل ………………………….. ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
۱٫ خمیر پای را آماده میکنیم و میگذاریم سرد شود.
۲٫ روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم میکنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود ۵ دقیقه سرخ میکنیم.
۳٫ ژامبون گوشت را به اندازههای دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه میدهیم تا کامل سرخ شوند.
۴٫ تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.
۵٫ پنیرها را به تکههای کوچک برش میزنیم.
۶٫ مخلوط ژامبون سرخشده و پنیرها را به صورت یکدست بر روی کراست پای که سرد شده پخش میکنیم. مخلوط تخممرغ را بر روی مواد ریخته و ۴۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد فر میگذاریم.
۷٫ غذا آماده است؛ نوش جان