کیش پنیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 

خمیر …………………………… به میزان لازم
ژامبون گوشت …………………. ۲۲۰ گرم
پنیر خامه‌ای …………………… ۲۲۰ گرم
سرکه سفید ………………….. پیمانه
خامه ………………………….. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………………………. ۴ عدد
پیاز ……………………………. ۱ عدد
روغن زیتون ………………… ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ………………… قاشق چایخوری
نمک ………………………….. ¼ قاشق چایخوری

فلفل ………………………….. ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

 

۱٫ خمیر پای را آماده می‎کنیم و می‎گذاریم سرد شود.

۲٫ روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم می‎کنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود ۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

۳٫ ژامبون گوشت را به اندازه‎های دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه می‎دهیم تا کامل سرخ شوند.

۴٫ تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.

۵٫ پنیرها را به تکه‌های کوچک برش می‎زنیم.

۶٫ مخلوط ژامبون سرخ‌شده و پنیرها را به صورت یک‎دست بر روی کراست پای که سرد شده پخش می‎کنیم. مخلوط تخم‎مرغ را بر روی مواد ریخته و ۴۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‎گراد فر می‌گذاریم.

۷٫ غذا آماده است؛ نوش جان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *