چند نکته در باره استفاده پیاز در آشپزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

چند نکته در باره استفاده پیاز در آشپزی

پیاز دارای خواصی است که با تفت دادن آن در روغن از دست می روند ولی با این وجود نمی توان آن را از غذا حذف کرد زیرا در بیشتر خورشت های ایرانی اولین کار سرخ کردن پیاز است.
در واقع طمع دهی پیاز داغ به غذا و سابقه دیرینش در آشپزی ایرانی باعث بقای آن شده است. بنابراین پوست کندن و خرد کردن و سرخ کردنش در روغن، کار وقت گیری است که هر روز اشک بانوان محترم را در می آورد. برای اینکه شما هر روز مجبور به طی همه این مراحل نباشید، می توانید مقدار زیادی پیاز داغ یک جا درست کنید و آن را در فریزر نگهداری کنید بدون آنکه نگران از دست رفتن ویتامین های پیاز در اثر انجماد باشید زیرا که یک بار آنها را در اثر سرخ شدن از دست داده است.
ـ قبل از پوست کندن، پیازها را در آب بریزید. هم پوست کندنش راحت تر است و هم کمتر باعث سوزش چشم می شود.
ـ برای خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات، حتماً از تخته سبزی خردکنی استفاده کنید. این کار باعث تسریع در کار شما خواهد شد.
ـ برای تشخیص پیاز شیرین شست خود را کمی روی پیاز بفشارید. پیازهای نرم تر، آب دار ترند، لایه های آنها ضخامت بیشتری دارند و چشم را کمتر می سوزانند.
ـ نوشیدن آب پیاز جوشیده شده برای درمان سرفه موثر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *