چای گندم سیاه، بدون کافئین، چای لاغری

مطلب را به اشتراک بگذارید

چای گندم سیاه، بدون کافئین، چای لاغری

همان طور که می دانید، چای سبز به دلیل غلظت بالای آنتی اکسیدان ها برای سلامتی مفید است. هر چند اگر سعی دارید که کافئین را از رژیم غذایی حذف کنید، باید به دنبال یک جایگزین مناسبی به جای چای سبز باشید.

چای گندم سیاه یکی از چای هایی است که به دلیل این که فاقد کافئین است، می تواند به راحتی جای چای سبز را بگیرد. با این وجود چای گندم سیاه انواع آنتی اکسیدان ها از جمله روتین و ویتکسین را برای بدن فراهم می کند.

روتین آنتی اکسیدانی است که شامل چندین ویژگی سلامتی از جمله بهبود جریان خون و جلوگیری از ایجاد واریس می باشد. هم چنین می تواند به بهبود شرایط متابولیکی مثل مقاومت انسولین، جلوگیری از دیابت و سندرم پُلی سیستمی کمک شایانی کند. پس با مصرف روزانه چای گندم سیاه می توان با همه این عوامل مقابله کرد.

طرز استفاده از چای گندم سیاه:

گندم سیاه را پخته و از صافی عبور داده و دمنوش را میل کنید. گندم سیاه باقی مانده را پس از خنک شدن به سالاد اضافه کرده و میل فرمائید.

کالری چای گندم سیاه:

به دلیل این که چای گندم سیاه حاوی میزان بسیار اندکی کالری است، می توان از آن به عنوان یک نوشیدنی سالم به جای نوشیدنی های پرکالری در رژیم غذایی استفاده کرد.

گندم سیاه ارگانیک ۲۵۰ گرمی 

فوائد چای گندم سیاه:

  • دارای خاصیت آنتی اکسیدانی: به دلیل وجود دو نوع فلاونوئید، چای گندم سیاه به عنوان یک منبع خوبی از آنتی اکسیدان به حساب می آید. در نتیجه از هر نوع ویروس و باکتری در بدن جلوگیری می کند.
  • منبع پروتئین: چای گندم سیاه حاوی آمینو اسید های ضروری از جمله لیزین است که برای تشکیل ماهیچه، پشتیبانی از عملکرد سیستم عصبی و تعادل هورمون ها، نقش مهمی دارند.
  • چای گندم سیاه فاقد گلوتن می باشد که مصرف آن از بیماری سلیاک که باعث صدمه دیدن روده می شود، جلوگیری می کند.
  • منبع منیزیم: به دلیل وجود منیزیم داخل چای گندم سیاه، مواد معدنی زیادی تولید می شود که جریان خون را تقویت می کند و باعث استراحت رگ های خونی می شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *