چای سبز و فشار خون

مطلب را به اشتراک بگذارید

طبق مطالعات صورت پذیرفته توسط چینی ها  نوشیدن چای سبز خطر ابتلا به فشار خون بالا را تا ۵۰ ٪ کاهش می دهد.

فشار خون بالا باعث بیماری قلبی می شود و حدود ۲۰٪ از جمعیت بزرگسال در بسیاری از کشورها از فشار خون بالا رنج می برند. سکته مغزی و اختلال در عملکرد کلیه نیز به علت فشار خون بالا صورت می گیرد. 

مطالعات سالهای اخیر نشان داده است ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در چای سبز برای محافظت از قلب بسیار مفید می باشند. 
کاتچین موجود در چای سبز عروق خونی ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهد و به عملکرد رگهای خونی کمک بسیاری می کند. 

به افرادی که در خطر ابتلا به فشار خون می باشند توصیه می شود همیشه از چای سبز استفاده کنند زیرا به گردش طبیعی خون دربدن کمک زیادی می کند. 

فلاونوئید موجود در چای سبز به کاهش فشار خون کمک می کند البته باید توجه داشت کافئین موجود در چایی های دیگر بالا می باشد و باعث افزایش فشار خون می شود ولی چای سبز کافئین بسیار کمی دارد.
هنوز مقدار دقیق و مشخصی برای میزان مصرف چای سبز تعیین نشده است اما طبق مطالعات به عمل آمده  دو الی سه فنجان در روز می تواند مفید باشد. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *