چای سبز و خواص آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

چای سبز و خواص آن

چای سبز به طور فزاینده ای تبدیل به یک نوشیدنی بسیار محبوب در سراسر جهان شده است زیرا دارای خواص درمانی فوق العاده قدرتمندی است و برای سلامتی شما فوق العاده شگفت انگیز است.
از آنجایی که مردمان چین باستان از خواص شگفت انگیز چای سبز آگاهی داشتند ، از آن برای اهداف پزشکی استفاده می کردند. چای سبز برای سردرد و افسردگی بسیار مفید است. مردمان چین، اهمیت زیادی برای چای سبز قائل هستند. یک ضرب المثل چینی می گوید: “محرومیت از غذا برای ۳ روز، بهتر از محرومیت از چای سبز برای یک روز است.” این گفته نشانگر خواص شگفت انگیز چای سبز است.
چای سبز همان گیاه کاملیا سیننسیس است که پس از تخمیر تبدیل به چای سیاه می شود. خواص چای سیاه بسیار کم بوده و از جذب آهن و مواد معدنی توسط بدن جلوگیری می نماید. در نتیجه ، چای سبز حداکثر مقدار آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های خود را حفظ کرده و از مزایای بیشتری برخوردار است.
اگر روزانه سه تا چهار فنجان چای سبز بنوشید ، بزرگترین هدیه را به بدن خود داده و سلامت خواهید ماند. در ادامه مطلب ، به “۲۵ مزیت نوشیدن چای سبز” و “معایب نوشیدن بیش از حد چای سبز” اشاره گشته است که می توانید با کلیک بر روی عکس های زیر به مطالعه آن ها بپردازید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *