مواد لازم :
پیاز ………………………………. ۱ عدد
فیله مرغ خرد شده ………………… ۳۰۰ گرم
سیر ………………………………. ۲ حبه
پاستا پنه ………………………….. ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل ………………………. به میزان لازم
سس پستو ………………………… به میزان لازم
سس سفید ………………………… بسیار کم
طرز تهیه :
یک عدد پیاز را خرد می کنیم و با روغن زیتون تفت می دهیم. سپس مرغ ریز شده را به آن اضافه می کنیم. ۲ حبه سیر در آن رنده می کنیم و می گذاریم بپزد. پاستا پنه یا پاستا شیلنگی را در قابلمه ای که آبجوش با نمک و کمی روغن (که به هم نچسبد) می ریزیم تا بپزد. وقتی پخت آن را آبکش می کنیم. در آخر سس پستو و کمی سس سفید را به آن اضافه می کنیم.