پاستا پستو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
پیاز ………………………………. ۱ عدد
فیله مرغ خرد شده ………………… ۳۰۰ گرم
سیر ………………………………. ۲ حبه
پاستا پنه ………………………….. ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل ………………………. به میزان لازم 
سس پستو ………………………… به میزان لازم 
سس سفید ………………………… بسیار کم 
 

طرز تهیه :

یک عدد پیاز را خرد می کنیم و با روغن زیتون تفت می دهیم. سپس مرغ ریز شده را به آن اضافه می کنیم. ۲ حبه سیر در آن رنده می کنیم و می گذاریم بپزد. پاستا پنه یا پاستا شیلنگی را در قابلمه ای که آبجوش با نمک و کمی روغن (که به هم نچسبد) می ریزیم تا بپزد. وقتی پخت آن را آبکش می کنیم. در آخر سس پستو و کمی سس سفید را به آن اضافه می کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *