مضرات مصرف شکر و قند

مطلب را به اشتراک بگذارید

مضرات مصرف شکر و قند

۱_ سرکوب سیستم ایمنی بدن.
۲_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن.
۳_کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب.
۴_ کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها.
۵_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.
۶_ سبب فقر مس و کروم میشود.
۷_ تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها.
۸_ پیری زودرس.
۹_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.
۱۰_ افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب.
۱۱_ کاهش ویتامین E در خون.
۱۲_ کاهش هورمون رشد.
۱۳- کاهش توانایی عملکرد آنزیمها.
۱۴- کاهش ظرفیت یاد گیری – کاهش عملکرد حافظه.
۱۵- بر هم زدن تعادل هورمونها.
۱۶- نقش در ابتلا به بیماری دیابت.
۱۷- سرگیجه و خواب آلودگی.
۱۸- شکر یک ماده اعتیاد آور است.
۱۹- کاهش پایداری عاطفی.
۲۰- میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.
۲۱- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.
۲۲- افزایش بیماریهای قلبی – عروقی.
۲۳- سردرد و میگرن.
۲۴- افزایش هورمون استروژن در مردها.
۲۵- افسردگی.
۲۶- میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند.
۲۷- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.
۲۸- میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند.
۲۹- میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند.
۳۰- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *