رژیم غذایی گروه خون O، قبل، دوران حاملگی و بعد از آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

در زیر لیستی از غذا های مجاز و غیر مجاز دوران بارداری و قبل و بعد از آن آمده است. توجه داشته باشید، غذا هایی که ستاره دار هستند، غذاهای آفتاب پرست بوده و مصرف آنها در دوران حاملگی مجاز نمی باشد.
گوشت دام و طیور

بسیار سودمند

گوشت گاو، جگر گوساله، گوشت بوفالو، گوشت گوسفند، دل، گوشت گوساله، گوشت بره، گوشت گوزن و آهو

بی اثر

مرغ، شتر مرغ، مرغ کرنوالی، گوشت اردک، گوشت بز، گوشت غاز، مرغ شاخدار، کبک، قرقاول، اسب، جوجه، بوقلمون

مضر

تمامی گوشتهای فراوری شده (سوسیس و کالباس)، بلدرچین

غذاهای دریایی

بسیار سودمند

ماهی خاردار، ماهی کاد، ماهی هالیبوت، ماهی سوف، اردک ماهی، ماهی سرخو، صبور ماهی، حلوا ماهی، ماهی استروژن، شمشیر ماهی، قزل آلا رنگین کمان

بی اثر

ماهی آنچووی، ماهی آبی، کپور، ماهی پامپانو، ماهی هامور، ماهی سالمون، ماهی خاویار، کفال، طوطی ماهی، میگو، خرچنگ، قزا آلا، ماهی ساردین، ماهی سفید، خورشید ماهی، ماهی کیلکا تازه، تیلاپیلا، ماهی تن، مار ماهی، ماهی ماهی، شاه ماهی، شیر ماهی، لاپستر

مضر

کیلکا دودی، خاویار، کوتر ماهیان، ماهی سالمون دودی

تخم مرغ و لبنیات

بسیار سودمند

ندارد

بی اثر

کره، تخم مرغ، تخم اردک، پنیر پیتزا، پنیر فتا، روغن تهیه شده از کره، پنیر بز

مضر

پنیر آمریکایی، کفیر، سر شیر، پنیر چدار، سان، پنیر پرولون، پنیر ریکوتا، بستنی، خامه ترش، پنیر گودا، کشک، پنیر آبی، شیر (گاو، بز)، کازئین، پنیر پارمی، پنیر خامه ای، تخم غاز، تخم بلدرچین ، پنیر رشته ای، پنیر سوئیسی، ماست

روغن ها و چربی ها

بسیار سودمند

روغن زیتون، روغن بذر کتان (بزرک)

بی اثر

روغن بادام ، روغن کنجد ، روغن گردو ، روغن کبد ماهی ، روغن گل گاو زبان ، روغن کانولا

مضر

روغن کرچک ، روغن نارگیل ، روغن ذرت ، روغن پنبه دانه ، روغن گل پامچال ، روغن بادام زمینی ، روغن گل رنگ ( گاجره) ، روغن سویا ، روغن آفتاب گردان ، روغن جوانه گندم

آجیل ها و دانه های  مغزدار

بسیار سودمند

دانه بزرک ، تخمه کدو حلوایی ، گردو

بی اثر

بادام ، کره بادام ، پنیر بادام  ، دانه گلرنگ ، فندق ، ماکادامیا ، کره گردو آمریکایی ، ، شیر بادام ، کره کنجد ، دانه کنجد

مضر

کره بادام زمینی ، پسته ، کره تخم آفتابگردان ، بادام زمینی ، آجیل برزیلی ، دانه خشخاش ، تخمه آفتابگردان ، کره بادام هندی

حبوبات و لوبیاها

بسیار سودمند

لوبیا چشم بلبلی

بی اثر

لوبیا سیاه ، باقلا ، سویا ، نخود ، نخود فرنگی ، لوبیا لیما ، توفو ، لوبیا قرمز ، لوبیا سبز ، پنیر سویا ، پرک سویا ، شیر سویا ، ماش ، لوبیا سفید

مضر

لوبیا چیتی ، تمبر هندی ، عدس ، لوبیا نیوی ( navy bean )

غلات، نان ها و پاستا

بسیار سودمند

نان های بدون گلوتن

بی اثر

گل تاج خروس ، گندم سیاه ، برنجک ، جو دو سر پرک ، سبوس جو دو سر ، آرد جو دو سر ، کینوا ، نان برنج ، کیک برنج ، شیره برنج ، نان چاودار ، رشته فرنگی تهیه شده از گندم سیاه ، نان آرد سیاه ، برنج ( سفید ، قهوه ای ، باسماتی) ، سبوس برنج

مضر

جو ، ذرت بو داده ، بلغور گندم ، جوانه گندم ، نان  گندم ، گندم ، تمامی فراورده های گندم ، آرد ذرت ( سفید/زرد/آبی) ، پرک ذرت ، ذرت ، سبوس گندم، آرد گلوتن، گندم تصفیه شده ، فرآورده های گندم سمولینا

سبزیجات

بسیار سودمند

آرتیشو ، بروکلی ، برگ چغندر ، ریشه کاسنی ، پیاز ، جعفری ، ترب کوهی ، کدو حلوایی ، اسفناج ، جلبک دریایی ، کاهو ( رومین ) ، کلم قمری ، بامیه ، قاصدک ، زردک ، سیب زمینی شیرین ، کلپ ، شلغم

بی اثر

زیتون سبز ، ساقه بامبو ، نخود فرنگی ، کلم ( چینی ، سبز ، قرمز ، سفید ) ، آب کلم پیچ ، ترب سفید ، پیازچه ، موسیر ، کدو ( انواع کدو ها به جز کدو حلوایی ) ، انواع لوبیا سبز ، رازیانه ، شاهی آبی ، قارچ ( آبالون ، صدفی ، میتاکی ) ، مارچوبه ، چغندر ، کلم بروکسل ، برگ تربچه ، هویج ، کرفس ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، کاسنی فرنگی ، سیر ، کاهو ، کدو سبز

مضر

تره ، قارچ ( گرد سفید معمولی ، شیتاکی ) ، زیتون سیاه ، سیب زمینی ( بنفش ، قرمز ، سفید ، زرد ) ، ذرت ، آلوورا ، آواکادو ، گل کلم ، خیار

میوه ها

بسیار سودمند

موز ، زغال اخته ، گیلاس ، انواع آلو ، آلو بخارا ، گواوا ، انبه ، آب آناناس ، انجیر

بی اثر

سیب و سرکه سیب ، زرد آلو ، شلیل ، هلو ، توت سفید ، خربزه ، پاپایا ، گلابی ، خرمالو ، کشمش ، خرما ، انواع انگور ، تمشک ، میوه ستاره ای ، هندوانه ، آناناس ، انار ، به ، کرنبری ، گریپ فروت ، لیمو ترش ، توت فرنگی

مضر

گلابی آسیایی ، گرمک ، شاه توت ، طالبی ، شیر نارگیل ، دستنبو ، کیوی ، پرتقال ، موز سبز ، نارنگی

ادویه جات

بسیار سودمند

شنبلیله، خرنوب، فلفل قرمز تند (cayenne pepper)، کاری، زردچوبه، زنجبیل، ترب کوهی، جعفری

بی اثر

آگار ، عصاره بادام ، رازیانه ، پکتین سیب ، میخک ، پودر فلفل قرمز ، شکلات ، گشنیز ، دارچین ، سیر ، مالت جو ، ریحان ، برگ بو ، ترنج ، زیره سیاه ، هل ، ملاس نیشکر ، شیره افرا ، مرزنجوش ، جوز ، نمک دریا ، ترخون ، آویشن ، وانیل طبیعی ، سرکه سیب ، مرزه ، شکر ( سفید ، قهوه ای) ، تمبر هندی ، پونه کوهی ، زیره سبز ، شوید ، ژلاتین ، عسل ، شیرین بیان ، سس سویا ، نعناع فلفلی ، خردل خشک ، استویا ، شیره برنج ، رزماری ، زعفران ، مریم گلی ، مخمر

مضر

اقاقیا ( صمغ عربی ) ، گوارانا ، سرو کوهی ، کاراگینان ، MSG ، نشاسته ذرت ، فلفل ( سیاه و سفید ) ، سرکه ( به جز سرکه سیب ) ، آسپارتام ، مالتودکسترین ، صمغ گوار ، دکستروز ، فروکتوز

چاشنی ها

بسیار سودمند

ندارد

بی اثر

خردل ، مربا ( از میوه های مجاز ) ، ژله ( از میوه های مجاز )

مضر

کچاپ ، مایونز ، انواع ترشی ، انواع شور

چای های گیاهی

بسیار سودمند

رز هیپ، قاصدک ، نارون لغزنده ، شنبلیله ، زیرفون ، توت سفید ، نعناع فلفلی ، رازک ، زنجبیل

بی اثر

برگ تمشک ، عرقچین ، سنبل الطیب ، گل شاه پسند ، ریشه شیرین بیان ، بابونه ، نعناع ، جینسینگ ، زالزالک ، بو مادران

مضر

یونجه ، آلوورا ، بابا آدم ، کاکل ذرت ، برگ توت فرنگی ، شبدر قرمز ، ریواس ، سنا ، سرخارگل ، جنتیانا

سایر نوشیدنی ها

بسیار سودمند

آب معدنی گازدار ، چای سبز

بی اثر

ندارد

مضر

قهوه ( معمولی و بدون کافئین ) ، چای سیاه

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *