خواص گوشت بلدرچین

مطلب را به اشتراک بگذارید

گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین آن از پروتئین گوشت دیگر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰ تا ۵ درصد بیش تر است. گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، ویتامین های گروه B، روی، آهن و سلنیوم است. تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.

یک تخم بلدرچین از لحاظ وزنی حدود یک پنجم تخم مرغ است، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۷/۵ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B1 و ۱۵ برابر ویتامین B2  است. گفته می شود مصرف تخم بلدرچین برای تقویت هوش کودکان نیز بسیار مفید است. خوشبختانه گوشت این پرنده، کلسترول کمی دارد و چربی کلی آن نیز پایین است، بنابراین افراد در هر گروه سنی می توانند از آن استفاده کنند. این گوشت به خصوص برای افراد مبتلا به ضعف اعصاب، بی خوابی و تشنج بسیار مفید است.

گوشت بلدرچین و گروه خون: گوشت بلدرچین برای دارندگان هر چهار گروه خونی مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *