تخم کتان ضد سرطان پروستات

مطلب را به اشتراک بگذارید

:

مصرف تخم کتان چه نقشی می تواند بر سرطان پروستات (در آقایان) داشته باشد؟
تحقیقات انجام شده نشان داده اند که خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات با رژیم غذایی و مواد معدنی مصرفی در ارتباط می باشد. البته هنوز اطلاعات دقیقی در اینباره وجود ندارد. هنوز مشخص نشده است که چه نوع ماده غذایی می تواند باعث افزایش و یا کاهش احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات را داشته باشد. تحقیقات بیشتری لازم است تا تاثیرگذاری مواد معدنی بر سرطان پروستات شناسایی شود.

هشدار !

توجه داشته باشید روش بو دادن تخم کتان در جهان تنها توسط چند کمپانی با تکنولوژی خاص انجام می شود که یکی از آنها کمپانی CanMar کانادا است. در این روش تخم کتان به صورت معلق در هوا بو داده می شود تا کاملا خواص خود را حفظ کرده و روغن آن اکسید نشود و در این روش تک تک دانه ها به میزان یکسان بو داده می شوند.

از بودادن تخم کتان خام خودداری فرمائید زیرا روغن آن اکسید شده و مضر است و اگر به روش علمی بو داده نشود مضر و بیماری زا است. تخم کتان OAB نرم و خوش طعم بوده و نیازی به آسیاب کردن ندارد و بهترین روش آسیاب همان دندان انسان است.

تخم کتان و سرطان پروستات:
تخم کتان حاوی lignan می باشد. محققان بر این باورند که lignan همانند استروژن در بدن انسان است، داشتن این ماده در بدن می تواند بر خطر مبتلا شدن انسان به سرطان های هورمونی، مانند پروستات، تاثیر داشته باشد. تحقیقاتی که در حال حاضر صورت می گیرند بر این باور هستند که تخم کتان نمی تواند از بروز سرطان پروستات جلوگیری کند ولی برای افرادی که دارای این بیماری هستند میتواند مفید واقع شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *