با شوره سر چه کنیم؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

با شوره سر چه کنیم؟

شوره سر یکی از مشکلات شایع است که افراد زیادی با آن درگیر هستند. پوست انسان در لایه خارجی دارای کراتین می باشد وبه همین دلیل بطور مداوم در حال بازسازی سلولی می باشد. این بازسازی سلولی در تمام سطح بدن وجود دارد.موقعی که در سر این روند افزایش پیدا کند به شکل ذارت قابل دیدن یا شوره سر نمایان می شود.

انواع شوره سر :

شوره چرب : ذرات کوچکتر ،کمی زرد رنگ وگرد می باشد.بصورت ذرات چربی به پوست سر چسبیده وجدا کردن آنها سخت می باشد.و اگر این حالت چسبندگی زیاد باشد جدا کردن آن باعث زخم می شود.احساس خارش زیاد یکی از شکایات شایع این گروه می باشد.گاهی اوقات همراه با ریزش مو می باشد.

شوره خشک : این نوع قابل دیدن وبه شکل لایه های از پوست سر می باشد.بشکل مسطح،سفیدوبه آسانی جدا می شوند.خارش آزار دهنده از شکایات شایع این گروه می باشد .خارش زیاد سر روند افزایش وتکثیر لایه خارجی پوست را افزایش می دهدواین خارش باعث التهاب پوست ودرنتیجه باسازی پوست بیشتر می شودو شوره سرنیز زیادتر می شود.

علت شوره سر :

۱- استفاده از صابون وشامپوهای دارای خاصیت قلیایی بالا
۲- کامل نبودن شستشوی سر وباقی ماندن موادشوینده در پوست سر
۳- اختلال در سیستم هورمونی بدن
۴- تغذیه نامناسب
۵ -استعمال دخانیات
۶- استفاده طولانی مدت از کلاه و کلاه گیس
۷- استفاده از ژل ومواد آرایشی

۸- استرس به مدت طولانی وشدید

درمان :
۱- شامپو ضد شوره
۲- استفاده از آب با گرمای مناسب( آب خیلی گرم وجوش برای سر مناسب نیست)
۳- ماساژپوست سر
۴-خشک کردن موی سر بدون استفاده از سشسوار
۵-عوض کردن رو بالشی ورعایت بهداشت فردی

۶- عدم استعمال دخانیات

ماساژ با روغن های گیاهی نارگیل ، بادام ، رزماری ، بابونه وگل مریم برای شوره خشک و روغن اکلیل کوهی ، مریم گلی و سدربرای شوره چرب مفید است.ماساژسر با شانه آغشته به سرکه رقیق و یا نمک ، ماساژ سر به مدت ۲۰ دقیقه با ماست پیش از آبکشی .

استفاده از سیر یکی از راههای درمان شوره سر می باشد.(سیر را خرد کرده وسپس آن را با الکل سفید در یک بطری در بسته قرار دهید.وبه مدت ده روز بماند وسپس ان را از صافی رد کنید. این محلول را دوبار در روز به سر مالیده وسپس ماساژ دهید.)

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *