انواع آلرژی

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱-آلرژی های غذایی:
آلرژی غذایی حداقل یک بار برای هر فردی اتفاق می اُفتد. در بعضی مواقع حس بدی بعد از میل غذا پیدا می کنند و در فکر می اُفتند که آیا دارای آلرژی غذایی هستند یا خیر. در ادامه چندین نوع آلرژی را بررسی می کنیم:

آلرژی به شیر:
اگر شما دارای آلرژی به شیر هستید تنها راه این است که هیچ گونه ماده غذایی که حاوی شیر است را مصرف نکنید. علائم آن خس خس شدن فوری سینه، استفراغ و کهیر زدن می باشد.

آلرژی به تخم مرغ:
آلرژی تخم مرغ، مخصوصاً از سفیده آن، بیشتر در کودکان دیده می شود تا بزرگسالان. نشانه های آن از خفیف ترین موجود است تا حادترین حالت.

آلرژی به گندم:
اگر دارای آلرژی به گندم هستید (ناتوانی بدن در جذب گلوتن) تنها راه ممکن دوری کردن از این ماده غذایی است. نشانه های آن می تواند ناراحتی در معده، اگزما، ورم بینی از داخل، نشانه هایی مانند آسم و آنافیلاکسی(نوعی از آلرژی که کشنده است) باشد.

آلرژی به بادام زمینی:
اگر دارای این آلرژی هستید تنها راه پیشگیری از بروز آلرژی مصرف نکردن بادام زمینی و تمام مواد خوراکی دیگری که حاوی آن باشند، است.

آلرژی به ماهی:
اگر پزشک شما قادر به تشخیص نوع خاص ماهی که باعث بروز آلرژی در شما می شود باشد، تنها آن نوع ماهی را باید از برنامه غذایی خود حذف کنید. ولی در بیشتر مواقع فرد مجبور به جذف انواع ماهی ها از برنامه غذایی خود می شود.

آلرژی به حلزون:
در مورد این آلرژی تحقیق کنید و بدانید کدام نوع را با مصرف نکنید.

آلرژی به سویا:
آلرژی سویا از دانه های سویا آغاز می شود. دانه های سویا از حبوبات هستند. دانه های دیگری از این خانواده شامل: لوبیا قرمز، لوبیا سیاه، لوبیا سبز، لوبیا چیتی، نخود، عدس، شیرین بیان و بادام زمینی می شود.

آلرژی به لاکتوز:
اگر نوشیدن یک لیوان شیر یا خوردن قطعه ای از پیتزا باعث می شود تا شما نشانه هایی از آلرژی مانند کهیر زدن یا تورم لب ها را پیدا کنید، به احتمال زیاد دارای آلرژی به لاکتوز هستید.

۲- آلرژی های فصلی:

آلرژی بهاری:
فصل بهار به عنوان فصل آلرژی شناخته شده است زیرا درختان در حال شکوفه زدن هستند و گرده ها در هوا معلق هستند. دوره آب ریزش بینی و عطسه برای افرادی که دارای این آلرژی هستند آغاز می شود.

آلرژی تابستانی:
در حالی که تصور نمی شود در فصل تابستان آلرژی وجود داشته باشد ولی بیشتر آلرژی هایی که در فصل بهار هستند در فصل تابستان نیز می توانند رُخ دهند.

آلرژی پاییزی:
ممکن است نوع آلرژی در این فصل متفاوت باشد ولی با ریزش گلبرگها گرده ها در هوا معلق می شوند و می توانند موجب بروز آلرژی شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *