جو دو سر با سیب، گردو و دارچین

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

گردو خرد شده………………..۲ قاشق غذا خوری

نمک دریا………………………..به مقدار لازم

جو دوسر………………….۴/۵ لیوان

سیب قرمز…………………..۱ عدد

شکر قهوه ای…………………۲ قاشق چایخوری

دارچین……………………….به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. گردو را به مدت ۶-۸ دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شود.

۲- دو و نیم لیوان آب در داخل یک قابلمه بریزید تا بجوشد. جو دوسر و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید. هر از گاهی هم بزنید تا موقعی که جو دو سر غلیظ شود. (حدود ۳-۴ دقیقه).

۳- سیب را اضافه کنید و تا موقعی که سیب نرم و جو غلیظ شود هم بزنید.

۴- قبل از سرو، گردو، شکر قهوه ای و دارچین را روی آن بریزید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *