نارگیل،بادام زمینی و کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

نارگیل،بادام زمینی و کینوا پرک :

مواد لازم :

کینوا پرک …. ۲ پیمانه

آرد جو دوسر …. ۲ پیمانه

نارگیل خرد شده … اپیمانه

آب …. ۲ لیوان

روغن زیتون …..۲ قاشق غذاخوری

بادام زمینی بو داده …. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

پودر نارگیل ……. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

طرز تهیه :

بر روی شعله گاز درون قابلمه کینوا پرک،آرد جو دوسر و نارگیل را با روغن زیتون و آب  به مدت ۲۰ دقیقه مخلوط کنید تا مواد به خوبی بپزند.سپس برای سرو آن داخل ظرف مناسب ریخته و با پودر نارگیل و بادام زمینی تزئین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *