نارگیل،بادام زمینی و کینوا پرک :
مواد لازم :
کینوا پرک …. ۲ پیمانه
آرد جو دوسر …. ۲ پیمانه
نارگیل خرد شده … اپیمانه
آب …. ۲ لیوان
روغن زیتون …..۲ قاشق غذاخوری
بادام زمینی بو داده …. به میزان دلخواه (جهت تزئین)
پودر نارگیل ……. به میزان دلخواه (جهت تزئین)
طرز تهیه :
بر روی شعله گاز درون قابلمه کینوا پرک،آرد جو دوسر و نارگیل را با روغن زیتون و آب به مدت ۲۰ دقیقه مخلوط کنید تا مواد به خوبی بپزند.سپس برای سرو آن داخل ظرف مناسب ریخته و با پودر نارگیل و بادام زمینی تزئین کنید.