آرد جو دوسر ۲۰۰ گرمی

آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

آرد جو دوسر ۲۰۰ گرمی

آرد جو دوسر را می توانید در تهیه انواع غداها مانند: کتلت،دلمه،انواع خورش و سوپ لذیذ استفاده کنید.

این محصول را می توانید در تهیه انواع معجون،دسر،کیک،شیرینی و حلوا و بیسکوئیت استفاده کرده، در ماست یا انواع پوره میوه ریخته و میل نمائید.

آرد جو دوسر حاوی فیبر بالا، آهن، کلسیم، گروه ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی بدون نمک و شکر می باشد.

حلوا با آرد جو دو سر

شما می توانید لذیذترین حلوا را با استفاده از آرد جو دو سر تهیه فرمایید. نحوه تهیه این حلوا هیچ تفاوتی با تهیه حلوا با آرد گندم ندارد. 

طرز تهیه نان با آرد جو دوسر

مواد لازم :

آرد جو دو سر ……….. ۸۰۰ گرم (۳۰۴۰ کالری)
سبوس جو دو سر …………. ۲۰۰ گرم (۴۹۲ کالری)
خمیر مایه …………………. ۲۰ گرم (۶۵ کالری)
زردچوبه (به دلخواه جهت خوشرنگ شدن) ……. ۱۰ گرم (۳۵ کالری)
آب ………………………… ۱ لیتر (۰ کالری)

کلیه مواد فوق به جز آب را در ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سپس آب را کم کم اضافه کرده و خمیر را به خوبی به مدت ده الی پانزده دقیقه ورز می دهیم. سپس ظرف را کمی چرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با کیسه ای می پوشانیم و در کناری می گذاریم. خمیر می بایست نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم، به عنوان مثال کنار شوفاژ (به دور از حرارت مستقیم) بماند که این عمل در واقع استراحت اول خمیر است. 

سپس فر را روشن کرده و در دمای ۱۶۰ درجه قرار می دهیم و خمیر ها را با دست به شکل گلوله های دویست گرمی در آورده و بر روی سینی که از قبل چرب شده قرار داده و به قطر ۱ سانتی متر به اشکال دلخواه پهن می کنیم. 

پس از آنکه خمیر ها را در سینی چیدیم به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم بماند و روی آن را نیز می پوشانیم که به این عمل استراحت دوم خمیر می گویند. طی این ۱۵ دقیقه نیز فر به خوبی گرم شده و می توانید سینی را در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید تا نیم ساعت نان بپزد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *