دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

دیابت شایع ترین بیماری سیستم هورمونی بدن است، زمانی که قند خون به طور مداوم بالاتر ازحد نرمال باشد علامت بیماری دیابت است که به دلیل ناتوانی بدن در تولید انسولین (دیابت نوع ۱) یا بر اثر پاسخ نامتعادل بدن به اثرات انسولین (دیابت نوع ۲) رخ می دهد. انسولین یکی از هورمون های اصلی است که میزان قند خون بدن را کنترل میکند.

دیابت نوع ۱

دلیل به وجود آمدن دیابت نوع ۱ این است که سلول های تولید کننده ی انسولین در لوزالمعده توسط سیستم دفاعی بدن نابود می شوند . بدن افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمی کند و باید از تزریق انسولین برای کنترل قند خون استفاده کنند.

دیابت نوع ۲

در دیابت نوع ۲ لوز المعده ی فرد به تولید انسولین ادامه می دهد و حتی میزان انسولین تولید شده ممکن است به طور شاخصی در طول زمان افزایش پیدا کند. در دیابت نوع ۲ ، سلول های بدن فرد قادر نیستند انسولین تولید شده را شناسایی و به طور مناسبی مصرف کند . در این صورت گلوکز نمی تواند وارد سلول های بدن شود تا برای تولید انرژی مورد استفاده قرار گیرد و این گلوکز در خون انباشته می شود . بعضی از مبتلایان  به دیابت نوع ۲ می توانند با کنترل وزن ، پیروی از رژیم غذایی ویژه  و ورزش کردن بیماری خود را کنترل نمایند. یکی از بهترین روش های پیشنهادی ، رعایت رژیم غذایی ویژه بر اساس گروه خون جهت درمان دیابت مطالعه کتاب آقای دکتر آدامو در مبارزه با دیابت با علم گروه خونی است .

نشانه های خطر

دیابت نوع ۲ می تواند مشکلات جدی را برای فرد موجب شود. به این دلیل تشخیص علائم دیابت نوع ۲ بسیار مهم است. علائم دیابت نوع ۲ شامل:

۱- تشنگی شدید

۲- احساس گرسنگی شدید

۳- احساس خشکی در دهان

۴- افزایش تعداد دفعات ادرار

۵- افزایش وزن بدون دلیل

۶- تاری دید

۷- خستگی (ضعف)

۸- سر درد

معمولا دیابت نوع ۲ تا زمانی که مشکلات جدی برای فرد ایجاد ننماید، تشخیص داده نمی شود. بیشتر مواقع فرد هیچ کدام از علایم بالا را ندارد یا این علایم در دیابت  نوع ۲ به تدریج در فرد ایجاد می شود. در واقع دو سوم از افراد مبتلا به دیابت  نوع ۲ خود نمی دانند که دچار این بیماری هستند.

ما در اینجا مطالعه کتاب ” مبارزه با دیابت با علم گروه خونی ” نوشته آقای دکتر آدامو به ترجمه خانم آلینا برخورداریان را به شما پیشنهاد می نماییم.

پیش از  پیروی از هرگونه رژیم غذایی با پزشک خود مشورت نمایید. 

دیابت و پرهیز غذایی:

بسیاری از افرادی که بعد از سن ۴۰ سالگی دچار دیابت می‌گردند با رعایت یک رژیم غذایی مشتمل بر مصرف سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و ماهی ومحدود کردن مصرف شدید انواع شیرینی و شکر و انواع کربوهیدرات ها همچون سیب زمینی و فرآورده های حاوی نشاسته و نانهای سفید می توانند حال خود را بهبود بخشند. بسیاری از کسانی که دچار دیابت شده‌اند انسولین مصرف می‌کنند آنها توانایی کافی برای پاسخ دادن به انسولین را ندارند و این امر به ویژه در افراد با وزن بالا که مبادرت به مصرف انواع قندهای تصفیه شده می نمایند بسیار مشهود است .اولین دستور برای کمک به درمان این بیماری استفاده از دانه‌های کامل و انواع غلات به ویژه جو دو سر به جای فرآورده‌های شیرینی و نان پزی است. این امر علاوه بر اینکه به شما احساس خوبی می‌دهد کمک خواهد کرد تا کمتر بخورید و چربی کمتری را جذب نمایید. برپایه پژوهش‌هایی که در اروپا انجام گرفته‌ است نشان داده شده که دریافت مقادیر بسیار زیاد پروتئین به کلیه‌های یک فرد دیابتی آسیب وارد می‌کند بنابراین دیابتی‌ها باید از مقادیر کمتر گوشت و ماکیان و تخم مرغ استفاده نمایند البته لازم به ذکر است که مصرف انواع گوشت می بایست بر اساس گروه خون افراد برنامه ریزی شود. همچنین تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که انواع کربوهیدرات‌ها مانند نان های سفید، انواع شیرینی و سیب زمینی میزان نیاز بدن به انسولین را افزایش می دهند .سطح بالای قند خون بعد از صرف غذا موجب می‌شود که قندها به یاخته‌ها چسبیده و تبدیل به ماده‌ای سمی (برای یاخته‌ها) بنام سوربیتول شوند که این ماده به اعصاب و کلیه و رگ‌ها و قلب آسیب خواهد رساند. برای جلوگیری از بالا رفتن زیاد میزان قند خون می بایست به شدت از مصرف انواع نان و شیرینی ،قند و آرد خودداری کرده و از غلاتی هم چون جو دو سر و انواع میوه ها و سبزیجات استفاده نمایید.

ورزش و دیابت:

ورزش به دیابتی‌ها کمک می‌کند که از شر حمله‌های قلبی و نابینایی و آسیب‌های عصبی در امان باشند. وقتی که غذا می‌خورید سطح قند خونتان افزایش می‌یابد. هر چه بیشتر این میزان افزایش یابد، قند بیشتری به یاخته‌ها چسبیده و دیگر نمی‌تواند از آن جدا شود و تبدیل به ماده‌ای زیان‌آور بنام سوربیتول می‌شود که این ماده می‌تواند باعث نابینایی و ناشنوایی و آسیب‌های مغزی و قلبی و احساس سوزش در پاها گردد. وقتی که قند وارد بدن شما می‌شود فقط می‌تواند درسلول های کبد و ماهیچه ذخیره گردد. اگر سلول های کبد و ماهیچه از کربوهیدرات (موجود در نان و شیرینی و سیب زمینی و…) اشباع باشند، قندها دیگر جایی برای رفتن ندارند. اگر ذخیره سلول های‌ ماهیچه در پی ورزش کردن مصرف گردد پس از صرف غذا قندها به وسیله ماهیچه جذب می‌شوند و مقدار آنها در خون افزایش نمی‌یابد. بنابراین اگر با یک برنامه ورزشی منظم بتوانیم ذخیره قند ماهیچه‌ها را کاهش دهیم مسلماً می‌توانیم شاهد بهبود همه جانبه عوارض بیماری دیابت باشیم.

دیابت در ایران:

از هر ۲۰ ایرانی یک نفر به دیابت مبتلاست و نیمی از این تعداد نمی‌دانند که دیابت دارند (حدود ۴میلیون ایرانی). هر ۱۰ ثانیه یک نفر در جهان به دلیل عدم آگاهی از دیابت و روش کنترل آن، جان خود را از دست می‌دهد. هر ۳۰ ثانیه یک نفر در جهان به علت عدم آگاهی از دیابت و روش کنترل آن، پای خود را از دست می‌دهد.

مشاوره دیابت:

این شرکت مفتخر است که تا کنون توانسته بیماران دیابتی زیادی را با دادن رژیم ویژه گروه خون درمان نماید. لازم به ذکر است که مراحل درمان بدون مصرف هرگونه دارو بوده و تنها با ایجاد تغییراتی خاص در رژیم غذایی ، افراد دیابتی به راحتی درمان می شوند. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *