سالاد جعفری با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ……………………….. یک دوم فنجان
آب ………………………….. ۱ فنجان
جعفری ………………….. سه چهارم فنجان
کرفس خرد شده ………. یک دوم فنجان
پیاز خرد شده ……………. یک دوم فنجان
زردآلو ………………………… یک دوم فنجان
آبلیمو ……………………….. ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری
عسل ………………………. ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا …………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه …………… یک چهارم قاشق چایخوری
تخم کدو حلوایی ……… یک چهارم فنجان
طرز تهیه :
آب و کینوا را به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس برای مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. جعفری، کرفس، پیاز و زردآلو را به کینوا اضافه کنید. تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.