خواص درمانی کرفس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص درمانی کرفس

کرفس یکی از موثرترین گیاهانی است که بیماری های متعدد را درمان می کند. برگ ها، ساقه ها و ریشه آن سرشار از مواد مغذی است و مصرف آن برای کلیه افراد با هر چهار گروه خونی مناسب است.
– کرفس دارای مواد معدنی و ویتامین هاست.
– کرفس سرشار از ویتامین C است که برای سلامت سیستم ایمنی بدن مفید است.
– کلسیم، منیزیم و پتاسیم آن فشار خون را تنظیم می کند.
– با افزایش ترشح کیسه صفرا باعث کاهش کلسترول می شود.
▪ ماده ای به نام «کومارینز» موجود در آن، در پیشگیری از سرطان موثر است.
▪ پتاسیم و سدیم آن، مایعات اضافه موجود در بدن را دفع می کند.
▪ خاصیت ضدالتهابی دارد و ناراحتی های التهابی مانند آرتریت را برطرف می کند.
▪ اگر چه به طور مستقیم باعث کاهش وزن نمی شود اما به علت کالری کم و فیبر فراوان به کم کردن وزن کمک می کند.
▪ خوردن یک لیوان آب کرفس با یک قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب، آرامش بخش است.
▪ افرادی که از سنگ کلیه یا صفرا رنج می برند، آب کرفس مصرف کنند.
▪ ویتامین C موجود در آن، سرماخوردگی را بهبود می دهد.
▪ ویتامینC آن، مانع آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد می شود و در نتیجه احتمال مبتلا شدن به ناراحتی هایی مانند آسم را کاهش می دهد.
▪ مصرف منظم کرفس، با بیماری هایی مانند یبوست، چاقی مفرط، سل، زکام و… مقابله می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *