دلمه گوجه فرنگی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلمه گوجه فرنگی با کینوا :

مواد لازم :

کینوا …………………………………. ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی ………………………. ۱عدد

نمک دریا ………………………………….. یک دوم قاشق چایخوری

پیاز کوچک ……………………….. ۴ عدد

سیر ………………………………….. ۲ حبه

روغن زیتون ……………………. ۲ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان …………………… ۲ قاشق غذاخوری

کیپر ………………………………. ۲ قاشق غذاخوری

بادام ………………………………  ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ………………………….. به مقدار لازم

کشمش ………………………… ۳۰گرم

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم. سیر و پیاز را خرد کنید. داخل گوجه فرنگی را خالی کرده و کنار بگذارید. پیاز، سیر، جعفری، کیپر، بادام و کشمش رادر روغن زیتون تفت دهید. کینوا را به مخلوط اضافه کنید و در  و در آخر مواد را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *