پای سیب جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پای سیب جو دوسر

مواد لازم :

آب…………………………………….یک فنجان

جو دوسر درشت…………………….نصف لیوان

نمک دریا…………………………………نصف قاشق چایخوری

سیب خرد شده……………………….۲ قاشق غذا خوری

شکر قهوه ای……………………….۱ قاشق عذا خوری

دارچین……………………………..یک هشتم قاشق چایخوری

گردو خرد شده……………………..دو قاشق  چایخوری

طرز تهیه :

در یک ماهی تابه کوچک  آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. نمک دریا و جو دوسر را با هم مخلوط کنید شعله را روی کم قرار دهید بگذارید ۵ دقیقه بپزد هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود.

در یک کاسه کوچک سیب خرد شده را با شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کنید آنقدر هم بزنید تا شکر به خورد سیب ها برود. جو دوسر  را در یک کاسه بریزید و سیب ها و گردو  را در بالای آن قرار دهید.

برای داشتن مزه ی بهتر میتوانید یک قاشق چایخوری بستنی وانیلی روی آن قرار دهید.

توجه داشته باشید که مصرف دارچین برای گروه های خونی O،A،AB بلامانع  است و برای گروه خونی B مضر می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *