۱۰ مورد از مهمترین فواید برنج قهوه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

برنج قهوه ای مزایای بیشتری نسبت به برنج سفید دارد. 

قبل از این که برنج سفید تصفیه شود، درست مانند برنج قهوه ای به نظر می رسد. 
در فرآیند تصفیه برخی مواد مغذی و سبوس برنج سفید از بین می رود، در حالی که برنج قهوه ای حاوی سبوس است و خواص بیشتری دارد و حاوی پروتئین، تیامین، کلسیم، منیزیم، فیبر و پتاسیم است. 
برای کسانی که در تلاش برای کاهش وزن هستند، و یا کسانی که مبتلا به دیابت اند، برنج قهوه ای انتخاب بسیار مناسبی است. 
برنج سفید از آهن، ویتامین ها، روی، منیزیم و سایر مواد مغذی در طول فرایند پالایش محروم می شود.
در ادامه ۱۰ مورد از مهمترین مزایای برنج قهوه ای را معرفی می کنیم.

۱) غنی از سلنیوم است که خطر ابتلا به بیماری های شایع مانند سرطان، بیماری های قلبی و آرتریت را کاهش می دهد.

۲) سرشار از منگنز است، به طوری که یک فنجان برنج قهوه ای ۸۰ درصد منگنز مورد نیاز روزانه را تأمین می کند. 
منگنز برای سیستم عصبی و باروری مفید است.

۳) غنی از روغن های سالم برای بدن است. این چربی ها و روغن های سالم موجب متعادل نگه داشتن سطح کلسترول می شوند.

۴) فیبر بالایی که دارد، موجب می شود که به مدت طولانی تری سیر بمانیم و در نتیجه برای افرادی که در صدد کاهش وزن هستند، بسیار مفید است.

۵) موجب کاهش تجمع پلاک های شریانی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و کلسترول بالا می شود.

۶) غنی از آنتی اکسیدان است. 

۷) به دلیل فیبر بالا، موجب جلوگیری از سرطان روده بزرگ می شود. الیاف آن به موادی که باعث ایجاد سرطان می شوند، و همچنین مواد سمی، متصل می شود و در نتیجه موجب دفع آن ها می شود.

۸) موجب ثبات سطح قند خون می شود. احتمال ابتلا به دیابت در افرادی که روزانه نصف فنجان برنج قهوه ای مصرف می کنند، ۶۰% کمتر از سایرین است. از سوی دیگر، کسانی که برنج سفید مصرف می کنند، شانس خود را برای ابتلا به دیابت افزایش می دهند.

۹) به علت این که سرشار از مواد مغذی است، غذایی مناسب برای کودکان به شمار می آید و برای بهبود رشد آن ها سودمند است.   

۱۰) برنج قهوه ای برای درمان عفونت قارچی کاندیدا مفید است. در حین این عفونت، مصرف زیاد نشاسته و غذاهایی با قند بالا ممنوع است، ولی برنج قهوه ای در این مواقع بسیار مناسب است، و به دلیل دارا بودن فیبر به بهبود سیستم گوارشی کمک می کند. 

در نهایت، برنج قهوه ای یک جزء اصلی فوق العاده برای هر نوع رژیم غذایی است، و جایگزینی مناسب برای برنج سفید محسوب می شود.
آرد برنج قهوه ای نیز موجود است که می توان از آن در تهیه پنکیک گیاهی، نان و سایر محصولات استفاده نمود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *